- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przez wprowadzenie automatycznego Bez limitu nie mogę wykupić ważności na rok
Teraz płace 5 zł więcej co miesiąc za rok będę przez kolejne lata płacił 1 zł więcej co miesiąc
jaka różnica? Doładowanie i aktywowanie po jednym dniu i płacenie po 1 zł to taki bajer który dzisiaj działa w Orange a jesienią może już dłużej nie działać
22 TB to mniej od tych 70 TB jednak mam je zagwarantowane w regulaminie
dla mnie to jest warte od niepewności czy 5 zł zaoszczędzone co miesiąc będzie dalej „działać” za kilka miesięcy
jak patrzyłem po internetach to jeszcze rok temu „działało” 12 zł na rok żeby trzymać internet (tak, wystarczała 1 złotówka na miesiąc) teraz już zrobiło się „lekko” drożej
Szybko się przyzwyczaiłem do nielimitowanego internetu w telefonie i jest ob dla mnie wart placenia przez jeden rok po 5 zł więcej co 30 dni
to mam w oficjalnej promocji Orange a nie być może szybko zlikwidowanej kolejnej luki systemu
Zamiast 365 zł zapłacę 420 zł ale bez kombinowania i obaw ze aktywacja cząstkowa po 1 zł będzie działać dostatecznie dlugo i kiedy Orange to załata
to cały czas 5 zł na miesiąc o którym pisze - 5 zł to jedna mała cola w sklepie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jawwa2026 jak na razie nie planujesz zmienić cyklicznego NL za 35 zł i jak nie ma złotówkowej promocji za autodoładowanie typu za darmo "3 x 10 zł" to i tak można spokojnie ustawić autodoładowanie Orange 5 zł przy 35 zł lub mniej szczególnie przy starterze online z ekstra bonusem 20GB za doładowanie online Orange.
PS. dla promocji bankowych wybrałbym blika wymagajacego potwierdzenia w aplikacji bankowej przy każdej próbie autodoładowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)Autodoładowanie Orange daje bonus. Ręcznie można wybrać 5 zł przy 1 zł lub mniej.
Autodoładowanie można przypisać bezpośrednio do karty bankowej lub blik-a.
Jak lubicie tak GB, to po rozsądnej rezygnacji z cyklicznego NL i następnie wielokrotnej
częściowej aktywacji najdłuższego jednorazowego NL można mieć za 365 zł - + 365 dni + 73 TB w NL
Mógłbyś zrobić poradnik jak tyle uzyskać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na początku doladowywalem po 5 razy po 5 zł bo był bonus za każde doładowanie a internetu za 25 zł nie bylo zbyt dużo
Teraz czy po 10 zł czy jednorazowo po 35 zł dostanę dokładnie tyle samo bo Orange już zlikwidował bonus za sam fakt doładowania
wpadało po 1 gb więcej za staz w sieci ale to tez Orange zlikwidował
—-
Zapomniałem napisać: nie mam żadnego extra bonusowego startera ani nic podobnego co dawałoby jakikolwiek dodatkowy bonus za doładowanie
czy doładuje 5x7zl czy od razu 35 zł dostanę tak samo 35 GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów Wszytko masz opisane.
Przy 5 zł na koncie aktywacja jednorazowego najdłuższego NL w MO.
Robimy to 73 razy. Dla automatyzacji ustawiamy autodoładowanie o najniższych parametrach.
Poradnika nie zrobię, bo już raz zmieniali, ale technicznie nie wprowadzili a po pytaniu na AMA podmienili
Regulamin promocji „2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange”
@jawwa2026 Odpowiedz sobie na pytanie jaki największy możliwy jest stan konta przy konkretnych parametrach autodoładowania.
Nadal jest:
2. Każdy numer aktywowany za pomocą starterów kupionych online, otrzymuje 20 GB po każdym doładowaniu
dokonanym w Mój Orange lub na stronie www.doladowania.orange.pl. Promocja trwa do odwołania
- « Poprzedni
- Następny »