- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
Witam. Chciałbym przedłużyć usługę nielimitowanych rozmów, smsów i internetu. Boję się że ubędzie mi pieniędzy na koncie 😅 mam włączoną ową usługę do 5.06 i nie jestem w stanie jej przedłużyć w aplikacji. Dostaje informacje zwrotną że usługa jest aktywna i daje możliwość tylko jej wyłączenia, czego nie chce. Z góry dzięki za pomoc 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
@Mateuszpyciu w trakcie działania usługi, nie am możliwości jej przedłużenia. Jeżeli masz włączona cyklicznie, to zostanie przedłużona z automatu, w innym przypadku, jak dostajesz sugestię w SMS-ach, należy najpierw wyłączyć, aby ponownie włączyć, ale możesz stracić uzbierane GB.
Jeżeli boisz się o utratę środków z konta z powodu np. SMS-ów premium, to w aplikacji pozakładaj blokady na usługi premium, SMS-y i MMS-y wychowanice, przychodzące, połączenia pod 070 i 0800, kontrolę rodzicielską itp. Możesz również zadzwonić na infolinię: 510 100 100 (opłata 1,5 PLN za połączenie, niezależnie od długości rozmowy z oferty na kartę) lub napisać na czacie z prośbą o włączenie blokady premium.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
@Mateuszpyciu cześć 🙂
Jeżeli masz aktywny pakiet cykliczny "Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + pakiet GB", to jak wspomniał @ketrasaArtur pakiet automatyczne się odnowi. Nie musisz jej wyłączać wcześniej.
Regulamin pakietu cyklicznego.
Jeżeli zaś chodzi Ci o jednorazowy pakiet "Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + pakiet GB" to spróbuj aktywować kolejny pakiet np. przy użyciu krótkiego kodu lub przez wysłanie sms.
Jeżeli chciałbyś aktywować pakiet na 31 dni za 25 zł to użyj kodu *115*1*31# lub sms o treści AKT31 lub START pod nr 696.
Więcej opcji znajdziesz w TYM Regulaminie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
Witaj @Mariusz nocną porą 🙂
Może wiesz jak to się ma do pakietu za 300 PLN na rok ? ( jednorazowy )
Mam na nim dalej niewykorzystane 1 TB internetu, a pakiet ważny do 6 go czerwca . Jak myślisz czy aktywując następny pakiet na rok stracę ten 1 TB ? ( pewno tak grrrr )
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
@wscieklaewka jak miałaś do tej pory, to tak samo powinnaś mieć. Masz przecież prawa nabyte. Jak rok temu aktywowałaś, to tak samo powinnaś mieć. Za kilka dni sama się przekonasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
@wscieklaewka GB i okresy ważności się zsumują. Punkt 6 i 10 regulaminu:
https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/27836/5d10e95c-2f7c-4e37-827f-8af1def47d4a
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
@Katani1napisał(-a)@wscieklaewka GB i okresy ważności się zsumują. Punkt 6 i 10 regulaminu:
https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/27836/5d10e95c-2f7c-4e37-827f-8af1def47d4a
Znaczy się nie przepadnie 1 TB 😃
Nie czytałam regulaminu ani wcześniej ani z Twojego linku, ale jak ciut dojdę do siebie po nocnym buszowaniu to zajrzę i poczytam. Byłam przekonana, że te GB stracę aktywując następny pakiet roczny. Pewno otrzymam SMS-a troszkę wcześniej o kończącym się terminie owego pakietu.
Dzięki Ci wielkie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
Właśnie fajne w tym pakiecie jest to, że czy maz pakiet 7-dniowy czy całoroczny to jeśli przedłużysz (automatycznie czy ręcznie) w okresie jego trwania to nic nie przepada ❤️ obyśmy mogli się nim cieszyć jak najdłużej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
To ja tak tylko dodam. SMS-y, które dostajesz oznaczają, że masz włączony pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji cyklicznej, a próbujesz włączyć pakiet w wersji jednorazowej, co nie jest możliwe.
Mając pakiet cykliczny, możesz włączyć kolejny pakiet cykliczny w okresie ważnosci (uwaga! liczba odnowień będzie liczony od nowa), a także zmienić wariant pakietu. Ilość GB i okres ważności się zsumują.
Mając pakiet jednorazowy, możesz włączyć kolejny pakiet jednorazowy, okres ważności i ilość GB się zsumują.
Możesz też wtedy włączyć wariant cykliczny, również ilość GB i okres ważności się zsumują, ale pakiet będzie aktywny jako cykliczny i odnawiać się zgodnie z wybranym wariantem - tym samym nie będziesz mógł włączyć jednorazowego do momentu wyłączenia pakietu 🙂
Podsumowując:
Polecam tak jak reszta użytkowników pisała poczekać na automatycznie odnowienie pakietu. Jeśli mimo wszystko chcesz dokonać odnowienia już teraz, powinieneś włączyć pakiet cykliczny, nie jednorazowy.
Zrobisz to w Mój Orange lub kodem *115*2*31# i zielona słuchawka 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie usługi
@Jareknapisał(-a).
Mając pakiet cykliczny, możesz włączyć kolejny pakiet cykliczny w okresie ważnosci (uwaga! liczba odnowień będzie liczony od nowa), a także zmienić wariant pakietu. Ilość GB i okres ważności się zsumują.
Na jakiej podstawie dokupienie pakietu zgodnie z pkt.7 powoduje zerowanie licznika odnowień automatycznych???
Owszem, dokupiony ręcznie pakiet ma tak jakby licznik odnowień zerowy, a w zasadzie nie ma licznika bo to nie automatycznie odnowienie.
PS. Nie polecam kodu, bo tu rzeczywiście może dojść do zerowania.
A w ogóle to kod nie zadziała bez ręcznego wyłączenia, które powoduje zerowanie licznika odnowień i GB.