Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przedłużenie Ważności Środków w Orange Free Na Kartę. Przedłuży mi ważność konta i środków?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 455
  • 1756
  • 6

Przedłużenie Ważności Środków w Orange Free Na Kartę. Przedłuży mi ważność konta i środków?

@asziatko  od 26.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 11
  • 45
  • 1

@asziatko Jeśli ważność konta masz do 1 marca, to przedłużenie będzie się liczyło od 1 marca i nie tracisz żadnych dni ważności konta. To po prostu tak jakbyś dokupywał dni ważności konta do stanu posiadanego. Możesz załadować sobie np. 2 razy po 365 dni i będzie na dwa lata 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 11
  • 45
  • 1

@Glut hmm... mamy rozbieżność 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2962
  • 7761
  • 198

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 455
  • 1756
  • 6

@arthurnapisał(-a)

@Glut hmm... mamy rozbieżność 

Mam na myśli nową ważność tą z sumowaną. Ona jest liczona od daty włączenia nowego pakietu.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1925
  • 6788
  • 76

Przy zdalnej aktywacji w MO trzeba nadal uważać, choć nie jest to już tak wkurzające jak dawniej, ale mylące nadal może być.

Gdy mamy zablokowane złotówki to guzik aktywuje usługę z zablokowanych złotówek:

Konto ważne od nowa 

Przy ważnych złotówkach usługę:

Przedłużenie ważności konta głównego i GB 

Ponieważ Przedłużenie ważności konta głównego i GB  np. za 29 zł przedłuża o 365dni oba konta zrównując ich ważności i wybierając dłuższą ważność, to nie jest to taki wielki problem.

Trzeba tylko pamiętać, że GB za doładowanie po utracie ważności konta z GB można odzyskać tylko doładowaniem w ciągu 7 dni o czym mówi usługa:

Gwarancja zwrotu za bonusowe GB 

I trzeba pamiętać że wchodzą w grę tylko doładowania online Orange - MO lub strona.