- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Telefony do fabrycznych ustawień i dopiero inne karty SIM wkładać, na początek ustawić tylko 4G, testowo 2 startery prepaid bym sprawdził, czy będą działać poprawnie, nie to serwis 😎
Zdalnie nic sensownego nie doradcze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Jakie jest pochodzenie telefonów? To normalne sztuki z EU?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Zapomniałem dodać, ustawienia fabryczne bez karty SIM zrobić, tak na marginesie, nie bez powodu zaleca się, wyjęcie karty SIM przy poważnej aktualizacji systemu 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
@IreneuszCDNikt nie robi takich zaleceń, aby wyciągać kartę SIM. Zapodasz chociaż 1 wiarygodne źródło tej hmmm teorii?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
@atlas_cudow efekty nie poprawnej aktualizacji są w temacie, po co ci zalecenia, jeśli się nie mylę, to któryś producent te zalecenia w instrukcji obsługi na, ale kto dziś instrukcje obsługi czyta 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Sam wspomniałeś o zaleceniach , które nie istnieją. Na szczęście nie podałeś jako źródło jakiegoś tekstu z ChatGPT....
Wracając do tematu, czy z znane jest pochodzenie tych urządzeń?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
@atlas_cudow ty tak na poważnie piszesz?
Telefony GSM to moja pasja i bajek nie piszę, ode rana wkurzasz mnie mocno, chcesz jakiś dosadny tekst uzyskać rodem z FB?
Zalecenia są prawdziwe, kwestia nie doczytania z twojej strony, mnie zastanawia, skoro uważasz się za Guru na forum, opuszczę temat, by się nie wkurzać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Nie uważam się za guru. Po prostu nie widzę sensu wprowadzać dezinformacji na forum. Trzymajmy się faktów, a nie domysłów i spekulacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Nigdy karty SIM nie wyjmowałem ze smartfons podczas aktualizacji systemu. Dziwna sytuacja w telefonie @6Marcin6Marcin6 musiała nastąpić, skoro coś przenoszone jest przez kartę SIM po aktualizacji. Osobiście to bym aktywował nowy starter i sprawdził działanie telefonu po aktualizacji. Jeśli zadziała poprawnie, to wymiana karty SIM z docelowym numerem, jeśli nie odczytałem karty SIM, to telefon do serwisu.
Samodzielna wymiana karty SIM:
https://www.orange.pl/omnibook/samodzielna-wymiana-karty-sim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Kupiłem nową kartę ale zrobiłem na niej stary numer i nie działa nadal na obu tel, w tym jeden telefon wczoraj przeszedł Hard Reset