- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak włączyć tę usługę w komputerze na koncie Mój Orange?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@inya1 tu masz informacje jak aktywować pakiet, bez konieczności wychodzenia na konto Mój Orange:
Nie możesz na numerze, na którym chcesz aktywować mieć aktywnego pakietu za 25 lub 30 PLN.
Wystarczy wysłać SMS, info w linku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent "Tłusty Czwartek" tel. na kartę bez internetu
@inya1 Zgodnie z regulaminem aby skorzystać z promocyjnej usługi należy zalogować się do aplikacji mobilnej Mój Orange i w zakładce Dla Ciebie aktywować promocję poprzez SMS wygenerowany przez aplikację. Nie ma mozliwosci wlaczenia uslugi na komputerze. W zalaczniku regulamin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@inya1 tu masz informacje jak aktywować pakiet, bez konieczności wychodzenia na konto Mój Orange:
Nie możesz na numerze, na którym chcesz aktywować mieć aktywnego pakietu za 25 lub 30 PLN.
Wystarczy wysłać SMS, info w linku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Wielkie dzięki. Zadziałało 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@inya1 cieszę się, że usługa działa bez niepotrzebnego kombinowania z kontem Mój Orange i zgodami marketing owymi.
Swoją drogą zastanawia mnie, czemu Orange wprowadziło opcję aktywacji pakietu przez apkę, skoro i tak jest konfigurowany SMS do wysłania? Czyżby konieczność zaznaczenia przez klienta zgody marketingowej, aby skorzystać z pakietu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Nie mam pojęcia. Tu nie chodzi o zgody marketingowe. Wprowadzając aktywację pakietu przez aplikację Orange wykluczyło z możliwości skorzystania z Prezentu posiadaczy starszych telefonów, takich jak mój, w których nie da się zainstalować aplikacji Mój Orange. Dla mnie to po prostu skandal.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@inya1Widać, że nie zrozumiałeś poprzednich wpisów.
Aplikacja tylko ułatwiała wysłanie standardowego SMSa, którego można było wysłać także z routera lub dowolnego telefonu bez aplikacji. To nie fiolet.
Ale co z tego, jak teraz mobilny internet przypomniał sobie prędkości SDI.
PS. Z promocjami już tak jest, że nie raz trzeba kombinować lub szukać rozwiązania najbardziej optymalnego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@inya1napisał(-a)@ketrasaArtur Nie mam pojęcia. Tu nie chodzi o zgody marketingowe. Wprowadzając aktywację pakietu przez aplikację Orange wykluczyło z możliwości skorzystania z Prezentu posiadaczy starszych telefonów, takich jak mój, w których nie da się zainstalować aplikacji Mój Orange. Dla mnie to po prostu skandal.
Skandal ze co ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441Ty nie zrozumiałeś. Żeby wysłać SMS trzeba było znać hasło i nr, na który to hasło trzeba wysłać. Bez aplikacji nie można było tego zrobić, bo nigdzie na portalu Orange tych danych nie było.
Zrobiłam to dopiero, jak te dane podał @ketrasaArtur czyli osoba z zewnątrz.