Nie można wyświetlić tego widżeta.

Prędkość Internetu LTE

ROZWIĄZANE

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 1
  • 0

Prędkość Internetu LTE

Chciałem zapytać ja wygląda sprawa prędkości w zasięgu LTE. Zasięg jest wystarczająco silny do większej prędkości niż 20 Mbit/s. Zasięg H+ oferuje taką prędkość. LTE powinien gwarantować większą szybkość. W moim miejscu zamieszkania podczas testów prędkości dochodzą do 40-60 Mbit/s (inni operatorzy, abonament). W moim przypadku osiągnięcie prędkości ponad 22 Mbit/s jest niemożliwe. Nigdy test nie przekroczył tej wartości. Czy klienci orange na kartę są traktowani inaczej niż klienci abo? Może istnieje możliwośc sprawdzenia mocy i możliwości mojego nadajnika? Mieszkam  Bydgoszcz - 85-858.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Prędkość Internetu LTE

Sprawdziłem jak wygląda sytuacja pod podanym przez Ciebie kodem pocztowym. Z racji dużej ilości osób, które korzystają z LTE jest taka sytuacja. Jeżeli w 3G działa Ci lepiej, to na nim w takim razie zostaw.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6
Anonim

Nie dotyczy

Prędkość Internetu LTE

@jahu84Nie ma znaczenia masz na kartę czy abonament problem może być po stronie nadajnika  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wilysis.cellinfolite&hl=pl

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Prędkość Internetu LTE

Sprawdziłem jak wygląda sytuacja pod podanym przez Ciebie kodem pocztowym. Z racji dużej ilości osób, które korzystają z LTE jest taka sytuacja. Jeżeli w 3G działa Ci lepiej, to na nim w takim razie zostaw.

• 3
  • 1
  • 0

Prędkość Internetu LTE

Dziękuję za pomoc.

Wychodzi w takim razie na to, że niepotrzebnie zakupiłem urządzenie - router z LTE, skoro to nie za dużo pomoże... Wystarczyłby poprzedni z zasięgiem 3G... Smutny mężczyzna

Anonim

Nie dotyczy

Prędkość Internetu LTE

@jahu84A jaki masz router ?

• 3
  • 1
  • 0

Prędkość Internetu LTE

Huawei E5573

Anonim

Nie dotyczy

Prędkość Internetu LTE

@jahu84Możesz pokazać jak wyglądają parametry ? http://www.lte-anbieter.info/ltewatch/huawei.php