- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potężne zmiany w ofercie na kartę!
Porównując oferty na kartę na lokalnym rynku, to Orange lepiej wypada. Żaden z operatorów po aktywacji startera nie daje tyle darmowych GB i NL za darmo. Może lekko magenta podciąga, u fioletowego dopiero GB wpadają po doładowaniu. Nawet u naszych sąsiadów Niemcy, Czechy, Słowacja, Litwa, startery są dużo droższe a takich pakietów na start nie ma. Na Ukrainie startery tańsze, ale pakietów na start bez porównania mniej. Tylko cena niższa, więc dokupienie GB nie jest tanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy coś staniało ostatnio (cokolwiek na rynku)? Nie mam na myśli promocji kup 4 bułki a 5 gratis. Ta podwyżka to kilkadziesiąt groszy więcej dziennie. BRUTTO. Czy Wasze oczekiwania wobec jakości/technologii sieci spadają czy rosną? Bo do cen to wiem jakie są oczekiwania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolek przy takich wzrostach cen to jakość usług powinna rosnąć. Niestety idzie to powoli. Nie zawsze z winy operatorów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I tak czuje sie oszukany, jakby chcieli to i LTE Advanced by bylo jak teraz 5G i nie trzeba by było kupowac nowych czestotliwosci i zarazem nie bylo by podwyzek.... za 6 lat bedzie 6G i znowu oplaty za nowe czestotliwosci a 5G bedzie dzialac jak teraz LTE czyli bardzo slabo..... kasa i tylko kasa.... wracaja ceny z lat '90..... ja placilem 50zł za 30 minut.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@572net nikt cię nie oszukuje, trzeba realnie na to patrzeć 😉
Ceny w prepaid windują wszyscy i jedynie marzę by usługi były na wyższym poziomie 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zobacz na statystyki ile TB pobrali z sieci Orange, pasmo nie jest z gumy i 5G było potrzebne. Jak samo jak za jakiś czas będzie potrzebne 6G itd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem, że zniknie bonus 10GB za doładowanie ale zostaną jakieś GB (zależne od kwoty doładowania) za doładowanie, które dalej będą przedłużać to co mam uzbierane? Czy to co mam uzbierane mi przepadnie bo będzie inne konto dla innej promocji "za doładowanie online" ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Boli usunięcie nolimitow na kilka dni. Na szczęście będzie już po nowym roku i na spokojnie będzie można się rozeznac w ofertach konkurencji.