- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ponowna reaktywacja numeru karty SIM
Witam,
Piszę tutaj z takim zapytaniem, ponieważ posiadam przy sobie 3 karty SIM z Orange które były zarejestrowane ale potem już bardzo długo nie używane ponieważ nie mieszkam w Polsce (mieszkam za granicą) i po wsadzeniu tych kart do telefonu, telefon je wykrywa, czyli karta SIM działa ale te karty SIM, są wyłączone ponieważ nie mam zasięgu i te numery chciałbym ponownie włączyć. Posiadam również 3 tacki z tych karty SIM, ale nie jestem pewny która jest która ponieważ nie wiem jak to sprawdzić i mam do nich kod PUK. Czy jest jakaś możliwość żeby te numery było można włączyć?
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Proksik skontaktuj się z BOK, lub idź do salonu. Jeśli nikt jeszcze nie używa tych numerów to nie będzie problemu z reaktywacją.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różnie to bywa z tą reaktywacją. Jeśli minęło sporo czasu od odłączenia numeru, to reaktywacja może nie być już możliwa. Ale fakt, musisz zadzwonić na infolinię lub pójść do salonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do 7 dni od dezaktywacji numeru to na spokojnie można odzyskać bo sam tak robiłem. Do 30 dni pewnie też się da . Powyżej miesiąca to wątpię, ale może, może...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Te numery które chcę odzyskać na trzech kartach SIM, mają już 6-7 lat, więc nie wiem czy da się je odzyskać czy już za późno jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Proksik to raczej mało prawdopodobne, że nikt nie używa po tak długim czasie. Może lepiej zakupić nowe skoro i tak nie pamiętasz tych numerów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No w sumie to tak mógłbym zrobić, ale ja tylko chcę odzyskać jeden numer z tych trzech numerów ponieważ na jednym mam przypisane konto na którym przychodzi kod weryfikacyjny i chciałbym spróbować ten numer odzyskać i czy jakakolwiek jest szansa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Proksik szansa jest, ale niewielka. Tak jak już wcześniej pisałem pytaj w BOK, lub salonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No warto spróbować, szansa zawsze jakaś jest. Napisałem też wiadomość mailową do Orange w tej sprawie i przedstawiłem im całą sytuację i jestem ciekawy co mi odpiszą. Mógłbym też zadzwonić na infolinię, ale nie wiem czy mają teraz otwarte bo są święta wielkanocne więc wątpię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Proksik zadzwoń sobie we wtorek. Mail to kiepska forma kontaktu z Orange.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »