Nie można wyświetlić tego widżeta.

Podwyżki tak, optymalizacja nie... Słaba prędkość internetu mobilnego.

ROZWIĄZANE

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 16
  • 32
  • 0

@j131 Dalej nie czuje sie przekonany, napisałem wyśrubowane wymagania, 3 za 300, 5 za 500, nie dałbym sie naciągnąć na dodatkowe Mbity/s za większą cene, musiałbyś mi złożyć ofertę w stylu pierwszy rok 1Gbit/s za 5 dych, później obniżka prędkości do 500Mbit/s 😎 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 357
  • 1260
  • 8

Obecnie za 150 Mbit chcą 19,99, a za 300 32,5 zł. I to jest drogo?

• 16
  • 32
  • 0

@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)

No z tym 300 za 32,50 to jest dobra oferta, którą nawet bym rozważył, jeszcze tylko opcja 500 za 5 dych i brałbym (Gdybym tylko miał jeszcze do tego darmowe przyłączenie do światłowodu, żeby go móc używać 😄

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7092
  • 29053
  • 230

Ja ci żadnej oferty złożyć nie mogę, jestem prywatną osobą i niczego nie sprzedaję.
Ale mogę napisać, że jestem bardzo zadowolony ze światłowodu, uważam że spokojnie wart jest tych pieniędzy które za niego płacę.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 357
  • 1260
  • 8

@ŁebDoInteresównapisał(-a)

@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)

No z tym 300 za 32,50 to jest dobra oferta, którą nawet bym rozważył, jeszcze tylko opcja 500 za 5 dych i brałbym (Gdybym tylko miał jeszcze do tego darmowe przyłączenie do światłowodu, żeby go móc używać 😄

Wysłałem PW.

• 16
  • 32
  • 0

Dzięki za starania ale jak wspomniałem, ta oferta jak dla przeciętnego użytkownika typu Kowalskiego o ile ma możliwośći przyłączenia to niezła, jeszcze gdyby taki Kowalski hipotetycznie miał mozliwość przyłączenia za cene kilku piw ale nie, i o tym piszę, że koszt przyłączenia dla jednej osoby (cały czas mam na myśli całą infrastrukture z tym związaną) byłby kosmiczny lub całkowicie nieopłacalny dla dostawcy. O ten problem mi chodzi. To nie jest kwestia jak chociażby przy technologii starlinka kupienia anteny, poprowadzenia przewodu, podpięcia i skonfigurowania, z tym że w tym wypadku niestety stosunek prędkości do ceny jest dosłownie "kosmiczny" 😄

Więc wciąż jedyna sensowna opcja to mobilny + antena zewnętrzna co i tak w niektórych przypadkach niewiele poprawi