- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po przejściu na nowy pakiet Bez limitu za 31 zł nie stracę starego pakietu i benefitów?
@soccerchicka ja odnowiłem w aplikacji, więc nie wiem jak Orange zmieni, więc Twoja informacja będzie cenna o automatycznym przejściu na nowy NL.
Czekam więc na Twoją wiadomość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po przejściu na nowy pakiet Bez limitu za 31 zł nie stracę starego pakietu i benefitów?
@ketrasaArtur dam znać, ale @tolek wyżej w tym wątku wklejał treść smsa, który chyba przychodzi po odnowieniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @soccerchicka @tolek 👍🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolekna podstawie przedstawionych przez Ciebie SMSów wnioskuję, ze otrzymałes dodatkowo i jednorazowo extra 1000GB do NL przy automatycznej zmianie NL za 25 zł z 20GB na NL za 31 zł z 15GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)@tolekna podstawie przedstawionych przez Ciebie SMSów wnioskuję, ze otrzymałes dodatkowo i jednorazowo extra 1000GB do NL przy automatycznej zmianie NL za 25 zł z 20GB na NL za 31 zł z 15GB
Zgadza się, i tak rzeczywiście się stało, dostałem 1TB pakietu. Odnalazłem jeszcze jeden SMS wcześniejszy który przyszedł od innego nadawcy (ale oczywiście to też Orange) informujący o tym (pozwolę sobie jeszcze siebie zacytować poniżej ze screenshotem aby była w jednym poście cała komunikacja (o ile jeszcze jakieś wiadomości nie przegapiłem) odnośnie tej zmiany):
@toleknapisał(-a)
i to ta wspomniana wiadomość przed tymi powyżej jak możecie zobaczyć po dacie:
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »