Nie można wyświetlić tego widżeta.

Po przejściu na nowy pakiet Bez limitu za 31 zł nie stracę starego pakietu i benefitów?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 582
  • 1138
  • 4

Po przejściu na nowy pakiet Bez limitu za 31 zł nie stracę starego pakietu i benefitów?

A ja spytam! Miałem właśnie do tej pory no-limit za 25zł, za który wpadało 20GB... Za dwa dni operator chce mnie zmigrować do oferty za 31zł z biednymi ileś tam GB... Żeby dostać coś więcej np. za pakiet na 93 dni ( niestety jednorazowy, bo cykliczny mam ten obecny za 25zł), to nie stracę obecnych GB, benefitów i czasu ich trwania??? 🤔

Jak to najlepiej zrobić???

*Post wydzieliłem z tematu "Czy po zmianie oferty Bez Limitu za 25 zł na 31 zł będę nadal miała 5G?" - moderator Wojciech.

16 ODPOW. 16

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 436
  • 1684
  • 6

@piotrKawiory  nie stracisz nic z tego co już uzbierałeś, a długości się z sumują.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20338
  • 58752
  • 798

@piotrKawiory jeżeli operator z automatu przeniesie do pakietu NL za 31 zł, to będziesz dostawał 15 GB z pakietem NL, zachowasz obecne GB uzbierane w poprzedniej wersji NL za 25 zł. Jeśli natomiast samodzielnie w aplikacji zmienisz pakiet NL na 31 zł, to uzyskasz podwojone GB, czyli będziesz dostawał 30 GB co miesiąc z pakietem NL. 

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 13
  • 22
  • 0

Czyli jeśli wcześniej miałam aktywny pakiet Bez limitu cykliczny za 25 zł, a teraz na koncie będę miała 31 zł to operator z automatu pobierze tę kwotę, tak jak do tej pory? I pakiet będzie cyklicznie się odnawiał jak wcześniej?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1986
  • 8682
  • 72

@soccerchickanapisał(-a)

Czyli jeśli wcześniej miałam aktywny pakiet Bez limitu cykliczny za 25 zł, a teraz na koncie będę miała 31 zł to operator z automatu pobierze tę kwotę, tak jak do tej pory? I pakiet będzie cyklicznie się odnawiał jak wcześniej?

Tak. Powinnaś dostać SMS jak poniżej:

Usluga Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + 15 GB zastepuje Twoja poprzednia usluge bez limitu. Wlasnie wlaczylismy Ci ja na kolejny miesiac. Aktualnie kosztuje ona 31 zl i odnawia sie co 30 dni. W dalszym ciagu mozesz korzystac ze wszystkich GB zgromadzonych na twoim numerze, a dodatkowo otrzymujesz w prezencie 1000GB. Jesli nie akceptujesz tej zmiany to wylacz usluge w dowolnym momencie. Wyslij NIE pod numer 630 (koszt SMS do Orange). Wylaczenie uslugi spowoduje utrate zgromadzonych GB i dni waznosci uslugi.

• 13
  • 22
  • 0

Dzięki za wyjaśnienie 🙂

• 20338
  • 58752
  • 798

@soccerchicka proponuję nie czekać na operatora, aż automatycznie odnowi się Tobie za 31 zł, tylko samodzielnie aktywować cyklicznie w aplikacji. Będzie podwojenie GB, a kolejne NL odnowią się cyklicznie.

• 13
  • 22
  • 0

@ketrasaArtur mam tyle uzbieranych GB, że nie robi mi różnicy, a jeszcze mam dostać 1000 GB. Wolę już nie kombinować, żeby przypadkiem nie stracić zgromadzonych GB, albo 5G, którego w tym pakiecie nie ma 😅

• 20338
  • 58752
  • 798

@soccerchicka żaden problem. Ja również się obawiałem, ale w apce ustawiłem bez najmniejszego problemu. Wybór zawsze należy do klienta.

• 13
  • 22
  • 0

@ketrasaArtur za kilka dni mi się odnawia - zobaczymy, czy wszystko pójdzie sprawnie. Dzięki za pomoc 🙂