Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pakiet GB

Vitok
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

Pakiet GB

Witam. Jak korzystać z pakietu GB "Usługa rozmowy i SMSy bez limitu dla wszystkich +pakiet GB"? Bo sprawdzam, ile mi zostało internetu, przychodzi SMS: "Pozostalo Ci jeszcze 1.3 GB do wykorzystania do 20.04.2020 do 23:59. Pamietaj, ze kazde doladowanie to nowy bonus GB."

A z drugiej strony mam "Gratulacje! Usluga Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + pakiet GB zostala automatycznie odnowiona za 25zl i jest wazna do 27.04.2020. Do wykorzystania masz 74.92 GB. Potrzebujesz wiecej internetu? Juz teraz dodaj 5GB do pakietu danych. Odpisz PAKIET na ten SMS (koszt 5 zl + SMS w Orange)." więc jak włączyć te 74.92 GB i z nich korzystać? 

5 ODPOW. 5
Katani1
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Pakiet GB

Skorzystasz z GB z pakietu, kiedy skończy się bonus internetu za doładowania. Taką kolejność ustaliła sieć

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Pakiet GB

@Vitok na swoim numerze telefonu posiadasz dwa pakiety internetu:

• pakiet bonusowy GB z doładowań, który jest wykorzystywany w pierwszej kolejności
  • pakiet GB z "Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + GB" będzie do wykorzystania w następnej kolejności.

Kolejnego pakietu za 5 PLN nie musisz dokupywać.

Dokładne informacje o stanach pakietów GB masz podane w aplikacji Mój Orange 4.15. Łatwiej odczytać informacje i stanach pakietów.

Vitok
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

Pakiet GB

Czyli jak wykorzystałem pakiet bonusowy GB, na bieżąco (*101*01#) już nie sprawdzę jakim Internetem korzystam i ile go zostało, tylko przez aplikację? 

* Post został poddany edycji - moderator Kinga

SarahLynn
Poziom 22, Odkrywca Przestworzy

Pakiet GB

Wiadomość zawiera hiperłącze

Według regulaminu można jeszcze sprawdzić wysyłając sms ILE na 630 

Jarek
Poziom 34, Ekspert Galaktyczny

Pakiet GB

Wiadomość zawiera hiperłącze

@Vitoknapisał(-a)

Czyli jak wykorzystałem pakiet bonusowy GB, na bieżąco (*101*01#) już nie sprawdzę jakim Internetem korzystam i ile go zostało, tylko przez aplikację? 

* Post został poddany edycji - moderator Kinga

Sprawdzisz kodem *101*1# - warto zapisać sobie te kody w kontaktach, aby nie trzeba było ich szukać czy zapamiętywać

Tak samo kodem można sprawdzić ewentualny elastyczny pakiet internetowy, kodem *115*5#.

Takie zatem podsumowanie:

Bonus za doładowanie konta w Orange Free na kartę sprawdzimy kodem *101*01#

Ważność i ilość GB w ramach usługi Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB sprawdzimy kodem *115*1#

Ważność i ilość GB w ramach usługi Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + pakiet GB sprawdzimy kodem *101*1#

Ważność i ilość GB w ramach usługi Elastyczny pakiet internetowy sprawdzimy kodem *115*5#

Każdy z tych pakietów można sprawdzić także w Mój Orange, polecamy zwłaszcza w nowej aplikacji mobilnej  (jeśli masz do już do niej dostęp)