- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet GB
Witam. Jak korzystać z pakietu GB "Usługa rozmowy i SMSy bez limitu dla wszystkich +pakiet GB"? Bo sprawdzam, ile mi zostało internetu, przychodzi SMS: "Pozostalo Ci jeszcze 1.3 GB do wykorzystania do 20.04.2020 do 23:59. Pamietaj, ze kazde doladowanie to nowy bonus GB."
A z drugiej strony mam "Gratulacje! Usluga Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + pakiet GB zostala automatycznie odnowiona za 25zl i jest wazna do 27.04.2020. Do wykorzystania masz 74.92 GB. Potrzebujesz wiecej internetu? Juz teraz dodaj 5GB do pakietu danych. Odpisz PAKIET na ten SMS (koszt 5 zl + SMS w Orange)." więc jak włączyć te 74.92 GB i z nich korzystać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet GB
Skorzystasz z GB z pakietu, kiedy skończy się bonus internetu za doładowania. Taką kolejność ustaliła sieć 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet GB
@Vitok na swoim numerze telefonu posiadasz dwa pakiety internetu:
- pakiet bonusowy GB z doładowań, który jest wykorzystywany w pierwszej kolejności
- pakiet GB z "Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + GB" będzie do wykorzystania w następnej kolejności.
Kolejnego pakietu za 5 PLN nie musisz dokupywać.
Dokładne informacje o stanach pakietów GB masz podane w aplikacji Mój Orange 4.15. Łatwiej odczytać informacje i stanach pakietów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet GB
Czyli jak wykorzystałem pakiet bonusowy GB, na bieżąco (*101*01#) już nie sprawdzę jakim Internetem korzystam i ile go zostało, tylko przez aplikację?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet GB
@Vitoknapisał(-a)Czyli jak wykorzystałem pakiet bonusowy GB, na bieżąco (*101*01#) już nie sprawdzę jakim Internetem korzystam i ile go zostało, tylko przez aplikację?
Takie zatem podsumowanie:
Bonus za doładowanie konta w Orange Free na kartę sprawdzimy kodem *101*01#
Ważność i ilość GB w ramach usługi Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB sprawdzimy kodem *115*1#
Ważność i ilość GB w ramach usługi Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + pakiet GB sprawdzimy kodem *101*1#
Ważność i ilość GB w ramach usługi Elastyczny pakiet internetowy sprawdzimy kodem *115*5#
Każdy z tych pakietów można sprawdzić także w Mój Orange, polecamy zwłaszcza w nowej aplikacji mobilnej (jeśli masz do już do niej dostęp) 🙂