- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie,
Zrealizowałem cały cykl pakietów cyklicznych 12x825GB w Orange Free, czy da się dalej zbierać kolejne GB uruchamiając inną ofertę czy na ten moment nie ma takiej możliwości i pozostaje czekanie na potencjalnie inną ofertę z GB w pakietach NL?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po aktywacji promocji 9900 (9600) GB obojętnie w jaki sposób nie można jej ponownie aktywować.
Promocja ma o graniczenie czasowe - do 15 miesięcy od czasu aktywacji oraz ilościowe - 12 paczek po 800GB.
Innych ograniczeń nie ma.
Wyłączenie NL przez system z powodu zerowego konta złotówkowego po ponownej aktywacji NL cyklicznego za 35 zł da dodatkowe 800GB jak nie przekroczyliśmy czasu od aktywacji 9600GB i liczby otrzymanych GB z promocji.
PS. W uzupełnieniu do poprzedniego posta - stan NL na dzięń dzisiejszy na jednym z 2 podstawowych numerów:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet 12 x 825 GB czy można uruchomić jeszcze raz?
@enderius sprawdź sobie ofertę w sekcji "Pakiety i usługi" w aplikacji MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi dało komunikat że pakiet już mam. Póki co to jeszcze mam, uruchomiony 17-04-2025 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbuj wysłać SMS-a o treści 9900GB na numer 811 i zobaczysz czy przyzna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zeusek Mam dokładnie tak samo
Otrzymałem odpowiedź, że zarejestrowałem się już w promocji i "Aby otrzymać paczke 825GB włącz usługę odnawialną...." (AKT35 CYKL) nr 630.
Pakiet cykliczny mam aktywny ale pakietów GB nie dostaje
-----------------
Scaliłem wpisy i dodałem wywołanie - Mikołaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@enderiusnapisał(-a)Witajcie,
Zrealizowałem cały cykl pakietów cyklicznych 12x825GB w Orange Free, czy da się dalej zbierać kolejne GB uruchamiając inną ofertę czy na ten moment nie ma takiej możliwości i pozostaje czekanie na potencjalnie inną ofertę z GB w pakietach NL?
Promocję 9600Gb przez rok wykorzystałeś, ale ... .
Jak potrzebujesz więcej GB w NL to najlepiej wychodzi niedopuszczanie do automatycznego odnowienia/przedłużenia NL.
Lepsze jest samodzielne przedłużanie cyklicznego NL w MO, a najlepsza próba aktywacji jednorazowego NL na 93 dni w MO w celu uzyskania dodatkowego bonusu 150GB.
oraz
Im mniej złotówek na koncie tym więcej średnio wyjdzie GB za 1 zł.
Czasowo to 1 zl = +1 dzień w NL po zaokrągleniu w górę stanu konta złotówkowego do całości.
Minimalny stan konta po zaokrągleniu w górę to 2 zł przed próbą aktywacji jednorazowego NL na 93 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A w moim przypadku, jeśli mam aktywne promocyjne zeszłoroczne 9600GB (paczki po 800GB) to czy będę mógł aktywować promocyjne tegoroczne 9900GB gdy skończą się paczki po 800GB?
Lub jeśli systemowo nie będą wchodzić, czy zostanie mi to przyznane poprzez czat lub infolinie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po aktywacji promocji 9900 (9600) GB obojętnie w jaki sposób nie można jej ponownie aktywować.
Promocja ma o graniczenie czasowe - do 15 miesięcy od czasu aktywacji oraz ilościowe - 12 paczek po 800GB.
Innych ograniczeń nie ma.
Wyłączenie NL przez system z powodu zerowego konta złotówkowego po ponownej aktywacji NL cyklicznego za 35 zł da dodatkowe 800GB jak nie przekroczyliśmy czasu od aktywacji 9600GB i liczby otrzymanych GB z promocji.
PS. W uzupełnieniu do poprzedniego posta - stan NL na dzięń dzisiejszy na jednym z 2 podstawowych numerów:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli jedynie teraz pozostaje utrzymanie GB lub nowy starter.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912 Nie.
Dopóki usługi i promocje opisane w regulaminach
NL cykliczny ; NL jednorazowy ; 2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange
działają jak opisałem wcześniej.
PS. W pewnych sytuacjach może być nawet lepsze wyłączenie NL cyklicznego i korzystanie z próby aktywacji jednorazowego NL na 365 dni w MO, która przechodzi już przy 2 zł i daje dodatkowy bonus 1 TB.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »