29-12-2017
07:59
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
29-12-2017
07:59
Witam, przeniosłem dzisiaj numer do Orange. Wszystko przebiegło bezproblemowo jednak w aplikacji Orange na telefonie w zakładce wykaz połączeń widnieje jakobym odbył rozmowę z numerem 447786309730 opiewającą na koszt 62 groszy. Zaznaczam, że nie zubożałem jednak nie chciałbym w przyszłości aby sytuacja się powtorzyla.
Numer sprawdzilem- znajduje się w jakimś brytyjskim wykazie numerów oznaczonych tagiem advertising.
Kończąc już: najdziwniejszy jest fakt że takie połączenie nie widnieje w wykazie połączeń w samym telefonie to jest w aplikacji z której korzysta się wybierając numer.
Miał ktoś styczność z czymś podobnym?
Numer sprawdzilem- znajduje się w jakimś brytyjskim wykazie numerów oznaczonych tagiem advertising.
Kończąc już: najdziwniejszy jest fakt że takie połączenie nie widnieje w wykazie połączeń w samym telefonie to jest w aplikacji z której korzysta się wybierając numer.
Miał ktoś styczność z czymś podobnym?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
3 ODPOW. 3
29-12-2017
08:32
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
29-12-2017
08:32
25-01-2018
14:22
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
25-01-2018
14:22
Płatne połączenie, którego nie ma w połączeniach
czy udzielona wyżej porada okazała się dla Ciebie przydatna? Jeśli tak - to zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):
Pokaż szczegóły
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
25-01-2018
15:04
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
25-01-2018
15:04
Płatne połączenie, którego nie ma w połączeniach
Nie wiem z jakiego telefonu korzystasz, ale mój IPhone zaraz po zakupie też mi to zrobił. Podobno jest to związane z jakąś aktualizacją czy założeniem konta.