- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer bez limitu lub Za darmo w Orange na kartę
@fajera63napisał(-a)dawno czyli jak dawno bo niecały rok temu za 9zł to robiłem a kilka miesięcy temu kupowałem karty sim przez stronę Orange właśnie z kontem ważnym rok
To jak masz dużą różnicę w ważnościach GB i złotówek to może warto skorzystać z nowego przedłużenia. Jak mało złotówek na koncie to warto uzupełnić EKO doładowaniami po 5 zl z dodatkowym bonusem 10/20GB, który tez wkrótce będzie zlikwidowany.
To jaki stan jest RWK na www MO.
Tylko tak doładowywać aby uzbierać najwięcej GB mimo że ma się włączone Za darmo w Orange.
PS. Jednoczesna likwidacja Za Darmo w Orange to tylko zapowiedź i może być trudna do przeprowadzenia.
Ostatnio czytałem, że mimo że MO i kody pokazywały taryfę OFnK, to w rzeczywistości w zakamarkach systemu była taryfa Smart ??? ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mam kilka numerów i na żaden nie miałem takiego powiadomienia może dlatego, że ważność kont jest jeszcze na kilka miesięcy... a jakbym teraz chciał przedłużyć to bym się po 4 miesiącach od zmiany dowiedział - smutne...
pod wzmiankowanym linkiem są bardzo ciekawe komentarze i aż uwierzyć nie mogę, że Orange do tej pory nie skorygował tej EPOKOWEJ ZMIANY.
Może Orange liczył wtedy na aprobatę uśmiechniętych klientów ale teraz jest ich już zdecydowanie dużo mniej 🙃😞🥴
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@fajera63 zmiana nastąpiła 5 września 2024r. Obecnie aktywacja na rok to wysłanie SMS-a o treści START365 na numer 8002, koszt aktywacji usługi przedłużającej na rok to 29 zł.
Więcej informacji na stronie:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/przedluzenie-waznosci-konta-i-gb-w-orange-na-karte/
Nie na a o rok.
Jak ważności GB i złotówek są różne to przedłuża wszystko wybierając datę ważności najbardziej korzystną dla klienta. Stąd moja propozycja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 tak, masz rację, przedłużenie o rok, bo po aktywacji czas się dodaje do aktualnej ważności konta.
- « Poprzedni
- Następny »