- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Mam ofnk. Dzisiaj otrzymałem powiadomienie o jutrzejszym odnowieniu cyklicznego pakietu nolimit za 40 zł mimo iż miałem jeszcze 4 dni ważnego nolimit. Mam aktywną promocję 9600GB na rok więc wyłączyłem ten pierwszy nolimit myśląc, że wyłączam odnawianie pakietu za 40 zł. Jednak okazało się, że wyłączyłem usługę nolimit całkowicie i przepadło mi ponad 5000GB. Uruchomiłem nolimit jednorazowy na 7 dni licząc na późniejsze odnowienie tego 9600GB (800GB). Czy jest możliwość przywrócenia tych 5000GB? Na czacie doradca nie pomaga w tej kwestii.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pavlac nie można wyłączać pakietu NL. Mając aktywny poprzedni, włączasz kolejny i wtedy GB się kumulują.
Obecnie rozwiązanie, to dzwonić do skutku, aż trafisz na kumatego konsultanta, który pomoże w Twojej sprawie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pavlac nie można wyłączać pakietu NL. Mając aktywny poprzedni, włączasz kolejny i wtedy GB się kumulują.
Obecnie rozwiązanie, to dzwonić do skutku, aż trafisz na kumatego konsultanta, który pomoże w Twojej sprawie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nolimit wyłączony - przepadło 5000GB
Zgadza się, pakiet mam cały czas aktywny. Dlatego napisałem, że się okazało, że wyłączyłem całkowicie usługę nolimit myśląc, że wyłączam jej automatyczne przedłużenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pavlac niestety GB już nie odzyskasz. Nie wyłącza się no limit tylko włączasz następny, który chcesz używać. Poprzedni wtedy staje się nie aktywny z zachowaniem GB i przedłużeniem pakietu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pavlac trzeba było wybrać przedłużenie zamiast wyłączenia NL. Przy przedłużeniu można zmienić wersję cyklicznego NL, obowiązuje też pełna kumulacją dni i GB.
Można było też poczekać jeszcze około 32 dni do wyłączenia NL cyklicznego przez system w 27 dni zawieszenia po nieudanych próbach odnowienia przez 31 dni.
Zamrożone GB mogą być pamiętane jeszcze przez kilka dni po wyłączeniu przez system cyklicznego - otrzymamiu powiadomienie SMS.
Jak po tym powiadomieniu SMS aktywujemy jednorazowy w ciągu 3-4 dni, to przejdziemy na jednorazowy NL bez straty GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proszę czytać ze zrozumieniem bo trzeci raz mi się już nie chce powtarzać . Myślałem że robię coś innego niż zrobiłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pavlac bardzo dobrze zrozumiałem twój post.
Nie wiem czy zrozumiałeś moją odpowiedź.
Reklamuj.
Wszyscy w takiej sytuacji powinni reklamować jak najczęściej i żądać nadania nr reklamacji.jak sprawa nie jest od razu załatwiona pozytywnie.
Może w końcu przynajmniej uzupełnią działanie guzika automatycznie permanentnie wyłączającego NL bez ostrzeżenia, a takie przydałoby się w MO (aplikacja, strona www)
Łatwo nawet przypadkowo go wybrać np. zamiast przedłużenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)@pavlac bardzo dobrze zrozumiałem twój post.
Nie wiem czy zrozumiałeś moją odpowiedź.
Reklamuj.
Wszyscy w takiej sytuacji powinni reklamować jak najczęściej i żądać nadania nr reklamacji.jak sprawa nie jest od razu załatwiona pozytywnie.
Może w końcu przynajmniej uzupełnią działanie guzika automatycznie permanentnie wyłączającego NL bez ostrzeżenia, a takie przydałoby się w MO (aplikacja, strona www)
Łatwo nawet przypadkowo go wybrać np. zamiast przedłużenia.
Powstał nawet pomysł na ten temat:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba nie mam co reklamować, jak na czacie już mi odpisali, że mam sobie od nowa zbierać pakiet internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pavlac trzeba próbować do skutku. Jak nie ten konsultant załatwi sprawę, to następny pomoże. Trzeba działać szybko, bo im dalej od wyłączenia pakietu, tym trudniej. Ja bym nie odpuszczał.
- « Poprzedni
- Następny »