- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No Limit za 15 zł
O tym wszak wcześniej pisałem. Ja i znajomi skorzystają z tej promocji. Przy uzbieranych bonusach za doładowania, nigdy z GB z no limitów nie udało się skorzystać 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No Limit za 15 zł
Wykruszę zachomikowane GB i w Lutym to aktywuję @Katani1 😉
Spokojnie zjadam GB jak są na zbyciu, Laptop w trasę i na postoju HBO GO lub Netflix 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No Limit za 15 zł
@Anonim i dostaniesz lejek techniczny jak ja i będziesz śmigał z prędkością 5 Mbit/s
@Katani1 Uważam, że ta promocja jest tylko po to, aby ludzie rezygnowali z poprzedniego pakietu za 25 PLN i przeszli na nowy z MMS-ami. W poprzednim za dużo GB jest zachomikowane i Orange przestaje się opłacać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No Limit za 15 zł
@Katani1napisał(-a)O tym wszak wcześniej pisałem. Ja i znajomi skorzystają z tej promocji. Przy uzbieranych bonusach za doładowania, nigdy z GB z no limitów nie udało się skorzystać 😞
Dlatego bez extra sim w OFnK można sobie poradzić bezproblemowo.
Na jednej ma się no limit i doładowuje się tylko SMS-ami a drugą normalnie się doładowuje z ewentualnym włączeniem Masz minuty i przekazuje forsę cyklicznymi SMS-ami na nolimit na pierwszej karcie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No Limit za 15 zł
Mógłby zostać po feriach ten pakiet za 15 zł za wszystko. Ale jak będzie później znów za 30 zł , to wybieram inne pakiety.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »