- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie otrzymuje wiadomości do logowania od firmy paypal.
Witam, wczoraj po wstaniu spojrzałem na telefon i zobaczyłem, że nie posiadam numeru. Szybko skontaktowałem się z Biurem Obsługi Klienta i odblokowali mi numer. Doładowałem konto i chciałem się zalogować na paypala(płatności w internecie), lecz kod mi nie dochodzi, spróbowałem resetować telefon ale to nie pomogło. Dzisiaj wysłałem sms o treści "start" na numer 8002 i przedłużyli mi konto o rok, ponieważ w aplikacji Mój Orange pisze mi: "Odbieraj jeszcze: -1 dni", "Dzwoń jeszcze: 365 dni". Ale to też nie pomogło i sms do potwierdzenia dwuetapowej weryfikacji nie dochodzą. Jeszcze dwa dni temu przychodziły i było wszystko okej. Wina raczej nie jest po stronie firmy paypal, wyraźnie pisze na jaki numer ma pójść sms i czy wysłali go.
PS. dodam że sms od zwykłych ludzi przychodzą oraz nie wiedziałem gdzie ten post umieścić.
Dziękuje za wszelkie porady!
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rzuwwiczek a probowales skontaktowac sie z pomoca techniczna paypal? Moze maja jakas awarie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze nie próbowałem, ponieważ od razu po utracie numeru pojawił się problem i wydaje mi się, że to po stronie dostawcy. Ale zaraz spróbuję skontaktować się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rzuwwiczek ewentualnie zaloguj sie na swoje konto paypal i wpisz jakis inny numer telefonu np czlonka rodziny. Zobaczysz czy problem jest po stronie paypal czy z numerem telefonu. Pozniej wpisz spowrotem swoj numer i zobacz czy bedzie dzialalo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@byczyn_86 nie można czegoś takiego zrobić, na konto jest przypisany dany numer i tylko przez niego da się teraz zalogować. I nie otworzy się dopóki nie wyślą mi kodu potwierdzającego :(.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
niestety B.O.K. firmy paypal jest zamknięty, z incydentu który pojawił się na świecie 😞 szukam pomocy dalej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rzuwwiczek no to jesynie obsluga klienta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rzuwwiczeknapisał(-a)niestety B.O.K. firmy paypal jest zamknięty, z incydentu który pojawił się na świecie 😞 szukam pomocy dalej
Pomoc mailowa dziala. Napisz do nich, a w miedzyczasie probuj dalej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rzuwwiczek raczej stawiam, że jest problem po stronie PayPal. Uważam, że mogą mieć awarię. Odczekaj jakiś czas ponownie sprawdź możliwość logowania.
Sprawdź możliwość napisania e-maila z opisem sytuacji.
Co do ważności na połączenia przychodzące, to nie ma co się martwić. Często w aplikacji występuje taki błąd. Najczęściej następnego dnia data jest już poprawna. Najważniejszy jest czas na połączenia wychodzące.
Sprawdzenie konta można sprawdzić po przez kod USSD: *124*# lub połączenie bezpłatne *500.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jest ktoś kto posiada adres mail do supportu paypala? Nigdzie nie mogę znaleźć na ich stronie! 😞
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »