Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Najlepsza oferta Orange na kartę?

ROZWIĄZANE
Bagienko
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
Solved!

Dzień dobry,

potrzebuję dowiedzieć się jednej rzeczy, aczkolwiek ciężko mi ją znaleźć ze względu na to, że forum jest dla mnie kompletnie nieczytelne. Mianowicie:

Jaka jest najkorzystniejsza oferta na kartę w granicach 20-30 zł? Chodzi mi o no-limit rozmowy i SMS do wszystkich sieci, a także kilka GB internetu, ale nie 2-3 bo to strasznie mało. W T-Mobile za 25 zł jest 10 GB, w Play za tyle samo 6 GB, a w Orange? Nie mogę się doszukać, znalazłam jedynie ofertę za 30 zł z 2 GB internetu albo w ogóle (chyba) bez internetu.

Jeżeli była o tym rozmowa to z góry przepraszam, ale jak mówiłam - forum jest nieintuicyjne. 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Jarek
Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
Solution

Orange Free na kartę z pakietem Rozmowy i SMS-y bez limitu za 30 zł miesięcznie:

• Rozmowy bez limitu do sieci komórkowych i stacjonarnych
  • SMS-y bez limitu do sieci komórkowych
  • 10 GB bonusu (kumuluje się) za doładowanie 30 zł - można wydłużać poprzez konto ważne rok

Jeśli przenosisz numer od innego operatora, możesz kupić pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu za 26 zł, a za 28 zł masz Rozmowy i SMS-y bez limitu oraz 8 GB.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 ODPOW. 10
Katani1
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Bagienko napisał(-a):

Dzień dobry,

potrzebuję dowiedzieć się jednej rzeczy, aczkolwiek ciężko mi ją znaleźć ze względu na to, że forum jest dla mnie kompletnie nieczytelne. Mianowicie:

Jaka jest najkorzystniejsza oferta na kartę w granicach 20-30 zł? Chodzi mi o no-limit rozmowy i SMS do wszystkich sieci, a także kilka GB internetu, ale nie 2-3 bo to strasznie mało. W T-Mobile za 25 zł jest 10 GB, w Play za tyle samo 6 GB, a w Orange? Nie mogę się doszukać, znalazłam jedynie ofertę za 30 zł z 2 GB internetu albo w ogóle (chyba) bez internetu.

Jeżeli była o tym rozmowa to z góry przepraszam, ale jak mówiłam - forum jest nieintuicyjne. 

Włączasz taryfę Orange Free na Kartę. Tam za doładowanie np. 100 zł. masz 50 GB transferu i 110 zł. na konto. Włączasz no limit do wszystkich za 30 zł. na m-c.

Bagienko

I nie ma oferty łączącej internet oraz rozmowy/SMSy? Tylko internet w formie bonusów?

Katani1

Bagienko napisał(-a):

I nie ma oferty łączącej internet oraz rozmowy/SMSy? Tylko internet w formie bonusów?

A po co ? Te 50 GB masz na 5 m-cy. Po trzech możesz włączyć za darmo Konto Ważne Rok i jeszcze wydłużyć ważność.

Bagienko

Napisałam, że interesuje mnie oferta za 20-30 miesięcznie, nie będę wydawać 100 zł na raz, skoro nawet tych 50 GB nie wykorzystam w pięć miesięcy.

mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Wiadomość zawiera hiperłącze

...a może Orange Yes? Szczegóły tutaj

Bagienko

Z tego co widzę, to albo rozmowy/SMSy do wszystkich za 30 zł albo 5 GB + SMSy do wszystkich za 25 zł. Nie ma czegoś co łączy te trzy rzeczy?

Katani1

Bagienko napisał(-a):

Napisałam, że interesuje mnie oferta za 20-30 miesięcznie, nie będę wydawać 100 zł na raz, skoro nawet tych 50 GB nie wykorzystam w pięć miesięcy.

No to za doładowanie 30 zł. otrzymujesz 10 GB bonusu.

Jarek
Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
Solution

Orange Free na kartę z pakietem Rozmowy i SMS-y bez limitu za 30 zł miesięcznie:

• Rozmowy bez limitu do sieci komórkowych i stacjonarnych
  • SMS-y bez limitu do sieci komórkowych
  • 10 GB bonusu (kumuluje się) za doładowanie 30 zł - można wydłużać poprzez konto ważne rok

Jeśli przenosisz numer od innego operatora, możesz kupić pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu za 26 zł, a za 28 zł masz Rozmowy i SMS-y bez limitu oraz 8 GB.

Bagienko

W takim razie dziękuję za informacje, szkoda, że nie jest to "razem". Emotikon: Mrugający