- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO
Oczywiście nie logowałem się pierwszy raz i pakiet 500GB ma znacznie znacznie dłuższą ważność po wpadł w przegródkę innego pakietu. Już nawet tego nie ogarniam bo mam skumulowane ponad 10TB a i tak ponad 90% czasu jestem na WiFi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO
Wpada do szufladki BIZD.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po próbie aktywacji wielu promocji w MO np. 500GB, NL z 9900GB itp, jak nie jest się już uprawnionym do ich otrzymania, pojawia się standardowy komunikat:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)@jawwa2026 życzę powodzenia z aktywacją NL przez SMS START na 811 gdy na start dostajemy NL z 9900 GB na reklamowane 30 dni,
dwa ekrany wyżej sam sobie odpowiadasz jak
@andrzej1441napisał(-a)napisał(-a)
Nowe startery są z różnymi twarzami i przypisanymi opisami na stronie https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte .
Starter z twarzą seniorki dla wtajemniczonych
nie jest to wiedza dla wtajemniczonych bo startery są do kupienia chyba w każdej Żabce
Acha, żadne zgody nie są wymagane do kafelka 500 GB - nie mam zgód marketingowych i nie było to przeszkodą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Darmowe 500GB na 30 dni Promocja
Prezent za pierwsze logowanie do Mój Orange
Status
Wyłączony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @artur912 choć to stara reklama ale przedłużenia do 31.12.2026:
bonus będzie widoczny tylko dla klientów, którzy wyrazili zgodę na przesyłanie przez Orange Polska S.A.
informacji handlowych środkami komunikacji elektroniczne
W regulaminie Bez limitu za 0 zł na start z 9900 GB przez rok mamy:
Promocja jest dostępna dla tych z Państwa, którzy:
a. aktywowali numer w ofercie Orange na kartę od 1 września 2026 r.,
b. nie otrzymali automatycznie na start promocji „Starter z Bez limitu i 9900 GB przez rok”,
c. nie włączyli promocji „9900 GB przez rok”,
d. nie włączyli promocji „Bez limitu za 0 zł + 9600 GB przez rok” .
Czy zostały wszystkie stare furtki załatane?
Może @jawwa2026 poświęci parę groszy i sprawdzi?
Mi do niczego to nie jest potrzebne, ale przynajmniej wiem, że nie wystarczy dowolny starter za 5 zł z Żabki i nawet opis startera na okładce może być nieaktualny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli dla tych, którzy aktywowali swój numer przed 1 września, promocja jest niedostępna?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)Czy zostały wszystkie stare furtki załatane?
Może @jawwa2026 poświęci parę groszy i sprawdzi?
ja się juz poswiecilem dla dobra Orange I od lutego płacę 4 zł więcej co miesiąc za rozmowy
mam dzięki temu 1000 + 800 GB co miesiąc więcej na bieżące użycie i odłożenie na zapas na przyszłość
między czasie tylko we wrześniu zmiany Orange:
- Jakiś zerowy dzień ważności
- brakujący dzień promocji szkola
- po latach koniec przelew sms
- wątpliwości promocji starterów
- nowy regulamin kafelka 500 GB
Orange na kartę to oferta z nielimitowanymi rozmowami i taka wielkościa internetu że jest on też nielimitowany
wszystko to za 4 zł co miesiąc więcej od najtańszej taryfy tylko do rozmów
te piątki na startery lepiej było wydać na normalną ofertę Orange
szkoda czasu na kombinowanie i sprawdzanie co tym razem zmieniło się w regulaminach i promocjach Orange
- « Poprzedni
- Następny »