Nie można wyświetlić tego widżeta.

Mój Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 405
  • 1489
  • 1

Mój Orange

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w temacie aplikacji 5.11 , ale może ktoś zna termin całkowitego i sukcesywnego zakończenia wdrażania do sklepu google play ? Czy jest znana jakaś data ?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2590
  • 7007
  • 189

Mój Orange

Do konca wrzesnia aktualizacja bedzie na gotowo

Anonim

Nie dotyczy

Mój Orange

@jan1napisał(-a)

@Anonim piszesz że wersja 5.11 nie jest dostępna w sklepie google play ale ja już ją pobrałem z tego sklepu 

nr wersji  MO :  5.11.0.4454 i w tej wersji mam wszystkie moje smartfony w jednej aplikacji , ( podobnie jak jest na stronie internetowej orange) natomiast  w innym smartfonie  przy aktualizacji z w/w sklepu pobiera wersję 4.15  

Pobierasz bo jesteś testerem i Beta wersję 5.11 masz, dla ogółu będzie już normalna wersja aplikacji, teraz to MO 4.15 w Google Play jest 😉

Anonim

Nie dotyczy

Mój Orange

@jan1napisał(-a)

@Piotrekk85 Tak mam to samo konto , ( i to jest zastawianające , że w jednym pobiera a w drugim nie pobiera wersji 5.11) ale wiem , że dla mojego bezpieczeństwa powinienem  mieć różne konta .

Nie pobierze ci równocześnie na dwa fony Beta wersji, pomimo że masz jedno konto Google Play, inna sprawa że to niewygodne, ja mam 4 fony i 4 konta Google, więcej miejsca na kopie plików i dostęp do konkretnego konta, 2 fony na jednym koncie Google to porażka i trochę nie użyteczne jest, ale ty widocznie zrobiłeś to dla wygody 😉

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38899
  • 1388

Mój Orange

To tak nie działa. Obecnie już nietesterzy mogą mieć 5.x tylko jest to etapowe.
Anonim

Nie dotyczy

Mój Orange

@Piotrekk85napisał(-a)
To tak nie działa. Obecnie już nietesterzy mogą mieć 5.x tylko jest to etapowe.

Mój Orange 5.11 fakt znikł z zakładki Beta od Google Play (chyba wtedy jak gro nie testerów dostało 5.11), teoretycznie wszyscy powinni dostać już nową wersję Mój Orange, może wystarczy odinstalować starą wersję Mój Orange (4.15).

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 862
  • 3396
  • 27

Mój Orange

Wczoraj dostałem aktualizację do 5.11