- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w temacie aplikacji 5.11 , ale może ktoś zna termin całkowitego i sukcesywnego zakończenia wdrażania do sklepu google play ? Czy jest znana jakaś data ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
@jan1napisał(-a)@Anonim piszesz że wersja 5.11 nie jest dostępna w sklepie google play ale ja już ją pobrałem z tego sklepu
nr wersji MO : 5.11.0.4454 i w tej wersji mam wszystkie moje smartfony w jednej aplikacji , ( podobnie jak jest na stronie internetowej orange) natomiast w innym smartfonie przy aktualizacji z w/w sklepu pobiera wersję 4.15
Pobierasz bo jesteś testerem i Beta wersję 5.11 masz, dla ogółu będzie już normalna wersja aplikacji, teraz to MO 4.15 w Google Play jest 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
@jan1napisał(-a)@Piotrekk85 Tak mam to samo konto , ( i to jest zastawianające , że w jednym pobiera a w drugim nie pobiera wersji 5.11) ale wiem , że dla mojego bezpieczeństwa powinienem mieć różne konta .
Nie pobierze ci równocześnie na dwa fony Beta wersji, pomimo że masz jedno konto Google Play, inna sprawa że to niewygodne, ja mam 4 fony i 4 konta Google, więcej miejsca na kopie plików i dostęp do konkretnego konta, 2 fony na jednym koncie Google to porażka i trochę nie użyteczne jest, ale ty widocznie zrobiłeś to dla wygody 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
@Piotrekk85napisał(-a)
To tak nie działa. Obecnie już nietesterzy mogą mieć 5.x tylko jest to etapowe.
Mój Orange 5.11 fakt znikł z zakładki Beta od Google Play (chyba wtedy jak gro nie testerów dostało 5.11), teoretycznie wszyscy powinni dostać już nową wersję Mój Orange, może wystarczy odinstalować starą wersję Mój Orange (4.15).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2