- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rok temu przeniosłem numer do Orange i w promocji otrzymałem sporo GB. Karta była w routerze, więc nie miałem możliwości odbierania SMS. Mam założoną aplikację, ale tam nie dostałem żadnego powiadomienia o kończącym się terminie na połączenia wychodzące 😞 Rozumiem, że środki GB przepadły na dobre i przedłużenie numeru na kolejny rok za 29 zł ich nie przywróci? Jeśli tak to pozostaje zakup nowego startera / przeniesienie numeru? Są w tej chwili jakieś podobne promocje z GB ważnymi rok?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@biker862 GB po doładowaniu jak straciły ważność, to możesz je odzyskać. Wystarczy doładować konto, a GB zostaną przywrócone. Potem można aktywować na rok, ale już za kwotę 39 zł. 29 zł na rok było przed podwyżką. Zmiana nastąpiła jakieś 2 miesiące temu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec ważności konta - środki GB na koncie
Rozumiem, że ważne jest konto teraz na połączenia przychodzące ? Jeśli tak to GB przepadły i nie odblokują się. Możesz skorzystać z promocji 10GB na 10 dni w ramach elastycznego pakietu internetowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@biker862 GB po doładowaniu jak straciły ważność, to możesz je odzyskać. Wystarczy doładować konto, a GB zostaną przywrócone. Potem można aktywować na rok, ale już za kwotę 39 zł. 29 zł na rok było przed podwyżką. Zmiana nastąpiła jakieś 2 miesiące temu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur ale chyba jeśli już to GB z szufladki BIZD można do 7 dni odzyskać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@biker862 po 28.04.2026 jakby były złotówki na koncie to nie doszłoby do blokady złotówek i może zamrożenia GB do 7 dni, ale za posiadane złotówki (max 20 zł) aktywowałby się NL jednorazowy.
Może warto ustawić na tym numerze autodoładowanie 5 zł przy stanie konta 1 zł lub mniej.
Trzeba tylko sprawdzić czy NL uruchomi się przed zmrożeniem GB w bonusie za doładowanie.
Oczywiście prościej jest doładować konto i przedłużyć GB za doładowanie i konto o 365 dni za 39 zł.
Preferowałbym jednak ustawić autodoładowanie za 5 zł przy 1 zł lub mniej i ostatniego dnia ważności zł i GB za doładowanie próbowałbym aktywować najdłuższy NL jednorazowy. Jak sami nie aktywujwmy NL to mamy nową funkcjonalność oferty od 28.04.2026.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur potwierdziłem to co napisałeś na czacie. Faktycznie jak doładuje w ciągu 7 dni to przywrócą.
Doładowałem za 40 zł i konto zostało przedłużone o 40 dni, ale na koncie teraz zostało 36,14 zł. Za co została pobrana ta kasa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@biker862 a jaki miałeś stan konta przed doładowaniem?
Można mieć nawet - 5 zł.
Teraz jak aktywujesz usługę przedłużenie za 39 zł będziesz miał - 2,86 zł.
Ewentualnie po przywróceniu ważności konta doładowaniem - złotówki poszły na transmisję zanim otrzymano bonus za doładowanie i przywrócono zamrożone GB.
Wszystko można sprawdzić w MO. Aplikacja - zakładka [Wykorzystanie]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 stan konta był 0 zł, w historii nie było pobrań pieniędzy. Po kontakcie na czacie konto zostało przedłużone o 365 + 40 (za doładowanie) i została 1 zł na koncie 👍
Dziękuję wszystkim za pomoc 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@biker862 teraz jak zapomnisz o przedłużeniu konta (po 405 dniach), to zadziała nowa funkcjonalność oferty na kartę i za ten 1 zł aktywuje się NL na 1 dzień, a z wlasności NL konto i GB za doładowanie bedą ważne o 31 dni dłużej niż NL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 a 1GB za 5 zł EPI ustawia ważność konta na 31 dni czy 62 dni ?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »