- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy będzie potwierdzenie operatora o przeniesieniu numeru do Orange? W jakiej formie?
@Johanysnapisał(-a)Zadzwoniłem na BOK Orange, nie mają w systemie mojego zgłoszenia. Ponownie więc przeszedłem cały proces zgłoszenia przeniesienia numeru i otrzymałem na końcu info że nie mogą zrealizować mojego wniosku ponieważ przeniesienie mojego numeru jest w trakcie realizacji. Kwadratura koła.
Ja tam nie mogę przenieść numeru bo operatora nie ma w formularzu.
Może w twoim przypadku pomogłoby odczekanie kilku dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy będzie potwierdzenie operatora o przeniesieniu numeru do Orange? W jakiej formie?
Sprawdziłem swoje dane u poprzedniego operatora, miałem zapisany stary dowód więc poprawiłem (czwartek)
Ponowiłem próbę przeniesienia numeru do Orange na kartę (sobota) efekt podobny, czyli null.
Zainstalowałem APK Orange flex i zainicjowałem przeniesienie do w/w co przeszło pozytywnie. Czekam na etap końcowy czyli pełne przeniesienie numeru i aktywację..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podczas przenosin jak masz Pesel to są weryfikowane Imię,Nazwisko i Pesel.
Raz przenosząc komuś numer który miał zdeaktualizowany nr dowodu w Orange, przenosząc numer do Orange przeniesienie się powiodło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O ile pamiętam przy przenoszeniu numeru tel, PESEL nie może być zastrzeżony. Może to jest przyczyną odrzucenia ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)O ile pamiętam przy przenoszeniu numeru tel, PESEL nie może być zastrzeżony. Może to jest przyczyną odrzucenia ?
Jak robiłem przeniesienie w czerwiec-lipiec 2024 roku to przenosząc numer do innego operatora udało mi się go przenieść, mimo że miałem zastrzeżony PESEL. Zastrzeżony PESEL działa w przypadku wymiany SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PR1V Sp. z o.o.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fakt, jest zastrzeżony PESEL. O potrzebie "wolnego PESEL" przeczytałem podczas czytania info o zamówieniu dodatkowej karty SIM.
Dostałem potwierdzenie od poprzedniego operatora o inicjowaniu przeniesienia numeru do Orange oraz datę przeniesienia od Orange (mimo zastrzeżenia PESEL)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ja przenosiłem numer to pamiętam, że na czas składania wniosku trzeba było zdjąć zastrzeżenie numeru PESEL. Wystarczyło pół godziny, bo na tyle najmniej pozwala aplikacja na zdjęcie zastrzeżenia i po złożeniu wniosku w trybie jednodniowym numer został przeniesiony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Jak ja przenosiłem numer to pamiętam, że na czas składania wniosku trzeba było zdjąć zastrzeżenie numeru PESEL. Wystarczyło pół godziny, bo na tyle najmniej pozwala aplikacja na zdjęcie zastrzeżenia i po złożeniu wniosku w trybie jednodniowym numer został przeniesiony.
Przy prepaidzie czy przy abonamencie? Bo ja akurat przenosiłem wtedy do VM prepaid i nie było problemu z zastrzeżonym peselem
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »