Nie można wyświetlić tego widżeta.

Karta zarejestrowana - przychodzą sms-y, że nie jest zarejestrowana.

ROZWIĄZANE

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Cześć, w sobotę zarejestrowałem kartę sim a dziś dostaję smsa, żeby zarejestrować swój numer bo go wyłączą w środę. Mieliście taki przypadek? 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 1027
  • 2142
  • 181

Zapewe odesłano info:

Nie możemy przyznać bonusu. Sprawdź czy Twój numer jest zarejestrowany.

Brak zarejestrowanego numeru jest tylko jednym z możliwych powodów, najbardziej prawdopodobne jest to, że numer po prostu nie jest uprawniony do skorzystania z bonusu.

Uprawnione są numery, które spełnią jednocześnie następujące warunki:

• numer został zarejestrowany od 14.10.2016 r. do 28.02.2017 r.
  • rejestracja nastąpiła nie później niż 60 dni temu
  • numer ma ważne konto główne (można to sprawdzić kodem *124*# lub pod numerem *500, jeśli wyświetla się konto główne: X.XX zł ważne X dni to jest ważne).

Jeśli rejestracja numeru nastąpiła wcześniej lub minęło już 60 dni, to numer nie jest uprawniony do skorzystania z bonusu.
Jeśli brak jest okresu ważności konta, można doładować konta. Wtedy jeśli spełnia pozostałe warunki, po ponownym wysłaniu SMS-u, otrzymasz bonus.

Stan rejestracji zawsze można sprawdzić SMS-em o treści NUMER pod 80190.

Jeśli nie, to zarejestruj go ponownie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 ODPOW. 8

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5486
  • 18283
  • 186

erpees napisał(-a):

Cześć, w sobotę zarejestrowałem kartę sim a dziś dostaję smsa, żeby zarejestrować swój numer bo go wyłączą w środę. Mieliście taki przypadek? 

@erpees  osobiście nie rejestrowałem, więc podobnego problemu mieć nie mogłem. Mam jednak pytaniez jakiego rozwiązania skorzystałeś dla zarejestrowania numeru? Wiemy, że jest kilka metod... jeśli przez SMS to powinieneś dostać zwrotnego SMSa o zarejestrowaniu... Jeśli inną metodą, np. w jakimś punkcie.. to zapytałbym tam. W ostateczności klasyczne rozwiązanie - kontakt z BOK w celu uzyskania info.

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 7
  • 21
  • 2

Sprawdź czy Twój numer jest zarejestrowany wysyłając bezpłatnego sms-a o treści NUMER pod 80190. 
🙂

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Pewnego dnia przyszlo mi info że mój nr jest zarejestrowany, sprawdziłem pod darmowym nr czy jest napewno - odesłali mi że  JEST !!! A jak chciałem uaktywnic uslugę 1000 minut i 100 MB Internetu ... to przyszedł mi sms' cyt. " NIE MOŻEMY WŁĄCZYĆ BOUNU . SPRAWDŹ CZY JESTEŚ ZAREJESTROWANY  !!!! ZAŁAMAĆ SIĘ MOŻNA !!!!!!

• 1027
  • 2142
  • 181

Zapewe odesłano info:

Nie możemy przyznać bonusu. Sprawdź czy Twój numer jest zarejestrowany.

Brak zarejestrowanego numeru jest tylko jednym z możliwych powodów, najbardziej prawdopodobne jest to, że numer po prostu nie jest uprawniony do skorzystania z bonusu.

Uprawnione są numery, które spełnią jednocześnie następujące warunki:

• numer został zarejestrowany od 14.10.2016 r. do 28.02.2017 r.
  • rejestracja nastąpiła nie później niż 60 dni temu
  • numer ma ważne konto główne (można to sprawdzić kodem *124*# lub pod numerem *500, jeśli wyświetla się konto główne: X.XX zł ważne X dni to jest ważne).

Jeśli rejestracja numeru nastąpiła wcześniej lub minęło już 60 dni, to numer nie jest uprawniony do skorzystania z bonusu.
Jeśli brak jest okresu ważności konta, można doładować konta. Wtedy jeśli spełnia pozostałe warunki, po ponownym wysłaniu SMS-u, otrzymasz bonus.

Stan rejestracji zawsze można sprawdzić SMS-em o treści NUMER pod 80190.

Jeśli nie, to zarejestruj go ponownie.

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Zarejestrowałem w punkcie orange i wszystko było załatwione.

• 1027
  • 2142
  • 181

Sprawdź stan rejestracji wysyłając SMS o treści NUMER pod 80190.

Jeśli numer jest zarejestrowany:

• i zarejestrowałaś go po 2.12.2016. (60 dni), skontaktuj się z infolinią lub czatem (infolinia całą dobę, czat w dni robocze 7-21:30)
  • zarejestrowałaś go przed 2.12.2016 r., to nie jesteś uprawniona do otrzymania bonusu
Anonim

Nie dotyczy

Oj wspólczuje teraz serwerom Orange 😜 😜 Pewnie gorączka rejestracji trwa 🙂 

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8133
  • 81

Cześć @erpees :),

Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.

Pozdrawiam,
Rafał