- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaka taryfa ma ważność rok konta
No właśnie @Citi2017 o to mi chodziło abyś dopisał 🙂 Jak się domyślasz żyję w tej chwili w nostalgii i odpisuję tak inaczej niż jak robiłam to wcześniej 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka @Citi2017 skoro tak piszecie to pewnie tak jest. Na stronie orange.pl nie znalazłem tego pakietu i uruchamiał go również nie będę. Zainteresowani jak chcą, mogą sprawdzić, w najgorszym wypadku, jak @wscieklaewka wspomniała, pakiet się nie włączy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uważam, że to czego poszukuje: @Anonim zostało zaproponowane przez @Mariusz
@Mariusznapisał(-a)@Anonim , wydaje mi się, że dla Ciebie, jako Nowego Klienta, dobra będzie usługa "Za darmo w Orange" i przedłużenie odpłatne ważności konta. Poczytaj sobie o tym.
Czyli aktywacja usługi "Za darmo w Orange" kodem *110*47# (bezpłatnie), a następnie wykupienie przedłużenia czasu na nielimitowane rozmowy i SMS-y w Orange za 99 PLN aktywowane kodem: *105*365#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie opłaca się
Należy co 29-30 dni włączać RWK i po aktywacji od razu za darmo w Orange.
Włączenie za darmo Orange przy włączonym wcześniej RWK powoduje automatyczne ustawienie ważności konta na wychodzące na 30 dni.
I teraz można ustawić Nr bez limitu z dowolnej sieci (raz na 30 dni).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 Tylko trzeba przy tym rozwiązaniu pilnować okresu 30 dni. Dla wcześnie urodzonej osoby możne być uciążliwe, nie mniej jest to jakieś rozwiązanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak nie wyłączyło się powiadomień SMS to o końcu ważności konta na wychodzące też powinny przychodzić SMSy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znalazłem rozwiązanie jak można przedłużyć ważność konta na rok bez konieczności ponoszenia opłaty w wysokości 6 PLN. Niestety wymaga to trochę kombinowania, ale opłatę da się pominąć i dalej mieć numer aktywny na rok czasu.
Nie będę pisał tego rozwiązania na głównym forum. Chętnych zapraszam na priv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur grzebiąc w usługach/ pakietach, też znalazłem rozwiązanie, by te 6zl zaoszczędzić, młodzi do tego dojdą sami 😁
- « Poprzedni
- Następny »