Nie można wyświetlić tego widżeta.

Jak zrobić ujemne saldo na koncie ofnk...

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1805
  • 6357
  • 71

@Ianus72Wyrażam zgodę na 0 zł. Nawet jak ostatnio wszystkie numery dostały informację o wyrażonej zgodzie, to kwota zgody nie została zmieniona oraz została podana w informacyjnym SMSie 0 zł a nie 70 zł.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 427
  • 1732
  • 7

Ostatecznie dostałem trzy maile:

1) najpierw:  Orange - potwierdzenie wyrażenia zgody UFOR otrzymaliśmy Twoją zgodę na doliczanie opłat za usługi innych dostawców do Twojego rachunku w Orange za numer telefonu 5xxxxxxxx z limitem 70 zł miesięcznie

2) 20 minut poźniej: Orange - Informacja o włączeniu limitu UFOR dla klienta MV B2C i B2B zgodnie z Twoim zleceniem, zmieniliśmy limit na doliczanie opłat za usługi innych dostawców do Twojego rachunku w Orange do wartości 70 zł dla numeru 5xxxxxxxx.

3) i kolejne 15 minut później (już po wyłączeniu zgody i kontakcie z BOK): Orange - Potwierdzenie zmiany kwoty limitu UFOR zgodnie z Twoim zleceniem, zmieniliśmy limit na doliczanie opłat za usługi innych dostawców do Twojego rachunku w Orange do wartości 70zł dla numeru 5xxxxxxxx.

Jednak po nim się już nic nie wydarzyło i zgoda nadal jest nieaktywna.

W mailach jest link do strony oran.ge/ufor... To prawdziwa strona orange?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 427
  • 1732
  • 7

Dzisiaj odzyskałem 5 zł za włączenie 5G pass w drodze reklamacji.

Tylko zastanawiam się teraz czy mi się to cholerstwo nie odnowi znowu jako płatne i nie będę musiał znowu o 5 zl się kopać z Orange?

Tam gdzie włączyli mi 5G bezpłatnie termin ważności jest z dalekiej przyszłości (31.12.2099). natomiast tu po reklamacji mam usługę ważną do 31.12.2024...