Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przedłużyć ważność doładowania?

ROZWIĄZANE
Katani1
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Nie korzystałaś z usług wyłączających KWR? Wtedy konto na połączenia wychodzące jest ustawione na 30 dni.

jagodasu
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy

Zobaczymy co będzie za 12 dni,

poczekam i sprawdzę co się wydarzy,

dzieki i pozdrawiam  Szczęśliwa kobieta

Katani1

Za 12 dni stracisz możliwość wykonywania połączeń i środki na koncie.

OrangeFanboy
Poziom 18, Badacz Przestworzy

No ok jak uważasz ,ale napisz do nich mail'a ,że bla,bla bla, i po wysłaniu sms o treści START na 8002 nie wydłużyło Ci okresu połączeń wychodzących, zobaczymy co powiedzą. I daj nam znać jak to się zakończyło

Ja osobiście kiedyś ''skakałem'' pomiędzy taryfami i dzięki taryfie YES oraz braku chęci do czytania regulaminów sam straciłem RWK i sms ten (8002) u mnie nie działał. I na nic się zdały prośby w mail'ach o przywrócenie tej funkcji na moim koncie, dlatego musiałem przeprowadzić operację na ''otwartym sercu'' Przeniosłem sms-em numer do nju, odczekałem kilka dni i udało mi się wrócić do ofert na kartę w tym przypadku Orange POP. I dzięki temu zabiegowi ponowinie mam RWK.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Obecnie zmieniły się regulaminy. Włączenie RWK kasuje usługi kolidujące i nie powinno być problemów. Nie przedłużenie okresu na połączenia wychodzące to bug. Można wysłać smsa jeszcze raz lub zgłosić problem na BOK.

Katani1

Ja przypuszczam, że @jagodasu nie wysłała jeszcze SMSa i jest to info sprzed aktywacji KWR.

jagodasu

Witam.

Wysłałam zapytanie do Orange odnośnie terminu ważności konta na połączenia wychodzące w ofercie " Konto Ważne Rok", uzyskałam poradę, cytat:

Aby móc bez przeszkód korzystać z promocji prosimy przed datą wygaśnięcia wyłączyć 
i ponownie włączyć usługę poprzez: - Mój Orange,  lub  - SMS-a o treści START pod bezpłatny numer 8002.

i wszystko jasne, teraz mam konto ważne na polączenia wychodzące i przychodzące do 16 marca 2018

Szczęśliwa kobieta

Katani1

jagodasu napisał(-a):

Witam.

Wysłałam zapytanie do Orange odnośnie terminu ważności konta na połączenia wychodzące w ofercie " Konto Ważne Rok", uzyskałam poradę, cytat:

Aby móc bez przeszkód korzystać z promocji prosimy przed datą wygaśnięcia wyłączyć 
i ponownie włączyć usługę poprzez: - Mój Orange,  lub  - SMS-a o treści START pod bezpłatny numer 8002.

i wszystko jasne, teraz mam konto ważne na polączenia wychodzące i przychodzące do 16 marca 2018

Szczęśliwa kobieta

Normalnie czary Emotikon: Szczęśliwy

jagodasu

To nie czary, - proste ale skuteczne Mrugająca kobieta

Anonim
Nie dotyczy

I jakie proste Emotikon: Szczęśliwy