- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak optymalnie korzystać z nowego standardowego Startera za 5 zł w 2026 roku
@andrzej1441 I 500 GB wpadło do BIZD. I to jest promocja, a nie jakieś 10 GB jak ostatnio.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kryceknapisał(-a)@andrzej1441 I 500 GB wpadło do BIZD. I to jest promocja, a nie jakieś 10 GB jak ostatnio.
No te 500GB to już troche lepiej hehe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyszedł SMS na który czekałem:
630:
Wylaczylismy Bez limitu do wszystkich z powodu braku srodkow na odnowienie. Uslugami i doladowaniami konta w Orange na karte wygodnie zarzadzisz w aplikacji Moj Orange (orange.pl/appmo)
2026/05/03 11:26:44
Doładowalem w MO najniższym nominałem - 7 zł
Z doładowania spłacono kredyt 4 zł i pozostało 3 zł
Za te 3 zł aktywowałem częściowo najdłuższy jednorazowy NL do wszystkich.
Oprócz wielu innych SMS-ów przyszedł:
Orange:
Gratulujemy! Otrzymujesz dodatkowy 1TB za aktywacje usługi Bez limitu w Moj Orange.
2026/05/03 11:48:26
O dziwo aktywny jednorazowy NL do wszystkich nie jest w usługach aktywnych, jest w usługach bez limitu na stronie MO. W aplikacji MO jest w usługach aktywnych.
PS. Jak widać okienko przejścia z cyklicznego na jednorazowy bez straty GB może być nawet kilkunastogodzinne.
PS2.
To nadal jest numer tymczasowy
PS3.
Jak widać na screenie a w zasadzie nie widać na screenie Guzika o cofnięciu usługi, ze zwrotem kosztów (3 zł).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441Na zrzucie ekranu widzę, że dostałeś 9GB na 3 dni, ale tez dostałeś SMSa o przyznaniu 1TB. Czyli dostałeś tego 1TB czy już to nie działa (skoro nie widać tego na zrzucie ekranu)? Jeżeli dostałeś 1TB to jak długo ma być ważny? Ciągle rok? Czy faktycznie ma znaczenie czy "Bez limitu + 1 TB w 5G na 365 dni" uruchamia się w aplikacji czy przez stronę www?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kadabra SMS chyba wyjaśnia że dostałem 1TB zgodnie z regulaminem 2 razy więcej GB w usługach
Bez limitu za aktywację w Mój Orange .
Częściowy NL jednorazowy jest zgodnie z Regulaminem usługi jednorazowej „Bez limitu do wszystkich + pakiet GB”
pkt. 8 przy 3 zł po kliknięciu aktywacji najdłuższego jednorazowego NL.
Wszystkie GB w NL ładnie skumulowały się z zamrożonymi GB w NL.
MO pokazuje 2,04 TB (2089,16GB w tym 25,79 w UE) ważne 3 dni jak NL.
Wszelkie błędy w ważnościach poprawiono miesiąc temu.
Zarówno w jednorazowym jak i cyklicznym NL jak skończy się ważność NL to GB są jeszcze pamiętane jako zamrożone przez 31 dni do północy i w tym czasie można je przywrócić dowolnym NL.
Jedynie na screenie liczby 9 w 9 GB nie rozumiem skąd jest. Niuanse związane z dokładnością i zaokrąglaniem częściowo tylko wyjaśniają.
- « Poprzedni
- Następny »