- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Mam telefon na kartę i numer mimo że był używany (może nie za często) został zablokowany. Mieszkam za granicą a numer był przypisany do konta bankowego. Czy jest szansa na nową aktywację tego nr?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartekrfnapisał(-a)Witam
Mam telefon na kartę i numer mimo że był używany (może nie za często) został zablokowany. Mieszkam za granicą a numer był przypisany do konta bankowego. Czy jest szansa na nową aktywację tego nr?
Jeśli blokada numeru po dłuższym okresie, to numer nie do odzyskania, jak niedawno to kontakt z BOK Orange, wypadało jednak co jakiś czas doładować konto i włączyć rok ważności konta, jest taka usługa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartekrfnapisał(-a)Witam
Jeśli blokada numeru po dłuższym okresie, to numer nie do odzyskania, jak niedawno to kontakt z BOK Orange, wypadało jednak co jakiś czas doładować konto i włączyć rok ważności konta, jest taka usługa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak odzyskać nr telefonu
@Bartekrf może być kłopot, jak numer został wyłączony. Jak wspomniał @Anonim, w miarę możliwości jak najszybszy kontakt z BOK: +48 510 100 100 z telefonu zagranicznego lub napisanie na czacie: https://www.orange.pl/view/kontakt
Wiem, że banki podczas zmiany numeru często odwołują się do starego, w celu potwierdzenia autoryzacji i zmiany. W tym przypadku to spory kłopot.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak odzyskać nr telefonu
Dziekuje Bardzo za pomoc
Wystarczylo zadzwonic na info linie i podac numer telefonu. Zostal odblokowany po 10min. Rozmowa byla z automatycznym konsultantem, szybko i bez stresu.
Dziekuje i Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak odzyskać nr telefonu
@Bartekrf cieszę się, że spraw została załatwiona pozytywnie