- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Free na kartę. Pakiet GB rozliczany przed bonusami za doładowanie.
@IreneuszCD Przynajmniej nie wspomniał o tych mitycznych 22 TB Internetu na swoim koncie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie przejmuję się. Mam już trochę lat. Praktyczne i teoretyczne wykorzystanie zrozumienia regulaminów oraz wyłapanie niuansów z postów i AMA, to dobry trening dla umysłu. W zasadzie to już tylko sprawdzam jak to nie powoduje zwiększenia wydatków lub grozi tylko minimalnymi dodatkowymi kosztami przy relatywnie sporych dodatkowych korzyściach.
Kiedyś kupiłem hurtowo 20 startówek za 45zł na aledrogo i wcześniej 2 startówki online po 5 zł bez kosztów przesyłu. Teraz nie mam szans ich wykorzystać do końca ich ważności 31.12.2027r. Część pewnie rozdam jako dodatek do nagród w turniejach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)Nie przejmuję się. Mam już trochę lat. Praktyczne i teoretyczne wykorzystanie zrozumienia regulaminów oraz wyłapanie niuansów z postów i AMA, to dobry trening dla umysłu. W zasadzie to już tylko sprawdzam jak to nie powoduje zwiększenia wydatków lub grozi tylko minimalnymi dodatkowymi kosztami przy relatywnie sporych dodatkowych korzyściach.
Kiedyś kupiłem hurtowo 20 startówek za 45zł na aledrogo i wcześniej 2 startówki online po 5 zł bez kosztów przesyłu. Teraz nie mam szans ich wykorzystać do końca ich ważności 31.12.2027r. Część pewnie rozdam jako dodatek do nagród w turniejach.
Te simki nabite GB? Ile GB tam jest i czy można przedłużać z ciekawości?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresównapisał(-a)Te simki nabite GB? Ile GB tam jest i czy można przedłużać z ciekawości?
Startówki w nieotwieranej obwolucie, nie rejestrowane, nie aktywowane jak w sklepie. Nawet pewniejsze niż z przypadkowego sklepu. Ze wspomnianych 20 zostało 16. Ważne do końca 2027 roku. Online bez kosztów transportu tez już nie zamówi się.
1-2 startówki czyste startówki warto mieć do szybkiej wymiany jakby simka padła.
W aplikacji MO można próbować przenieść numer na nową simkę jakby stara padła lub zgubiła się - to tak przy okazji, ale nie w temacie zagubionej SIMki po wystrzale z telefonu Ciotki.
Nie mam żadnego urządzenia na e-SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)Startówki w nieotwieranej obwolucie, nie rejestrowane, nie aktywowane jak w sklepie. Nawet pewniejsze niż z przypadkowego sklepu. Ze wspomnianych 20 zostało 16. Ważne do końca 2027 roku.
1-2 startówki czyste startówki warto mieć do szybkiej wymiany jakby simka padła.
Nie mam żadnego urządzenia na e-SIM.
Aa... to nie, ja myślałem że ty je masz nabite (zarejestrowane) już z tysiącami GB uzbieranymi i na prawdę są warte więcej niż aktualnie oficjalna oferta online czy z żaby np. także no nie powiem andżeju nie zaimponiłeś mi w tym momencie, a już miałem składać lukratywną propozycje finansową, która zadowoliłaby obie strony xD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nabitą online z ekstra bonusem 20GB za każde doładowanie online też mam. Praktycznie nie mam szans z niej skorzystać w czasie ważności GB.
Większość uzbieranych GB z prezentu na pierwszą środę miesiąca. Niuans możliwości wielokrotnej aktywacji 30GB do czasu naprawienia błędu.
Zaimponuję w poniedziałek w Poradniku - aktywacja częściowego cyklicznego NL. 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »