Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dziwne i karygodne działania firm współpracujących z Orange.

ROZWIĄZANE

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1784
  • 6280
  • 71

@demo opis procedury akceptacji to tylko przytoczone punkty jakie musi spełniać procedura.

Sam sposób realizacji jest często tak zrobiony, że niby spełnia wymogi proceduralne a naciąga.

W rzeczywistości często jest tak, że domyśle wszelkie wybory i zapoznania z regulaminem są tak zaptaszone, że wystarczy tylko raz kliknąć w jeden guzik i to tak umieszczony, że praktycznie czy się chce skorzystać, czy tez nie to się zamawia i płaci.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2338
  • 12945
  • 61

Tak z ciekawości @demo po co na takie strony wchodzisz?

Bo ja jakoś nie miałem przyjemności, na takie strony wejść, gier nie instaluję i podejrzanych aplikacji, te nafaszerowane są reklamami i czasem dlatego te opłaty są, może jakąś zainstalowałeś?

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 14
  • 37
  • 0

@IreneuszCDnapisał(-a)

Tak z ciekawości @demo po co na takie strony wchodzisz?

Bo ja jakoś nie miałem przyjemności, na takie strony wejść, gier nie instaluję i podejrzanych aplikacji, te nafaszerowane są reklamami i czasem dlatego te opłaty są, może jakąś zainstalowałeś?

Ty chyba jednak chcesz mnie obrazić???

Czy ja napisałem gdzieś że wchodziłem na takie strony?.

Nie grywam i nie grywałem nigdy w żadne gry, to musiała być chyba jedynie jakaś reklama która gdzieś wyskoczyła na fonie, nic więcej. Oczywiście jeżeli w ogóle coś było. A ja niczego takiego nie pamiętam.

No więc dlatego tym bardziej mnie to tak zbulwersowało, ot co.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2338
  • 12945
  • 61

@demo się nie obrażaj 😉

Próbuję rozgryżć ten proceder, by sam się na to nie złapać 🤔

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 4
  • 0

Kilka lat temu miałem identyczny problem i cały czas byłem zapewniany że usługa jest bezpieczna, ale do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi dla czego muszę się logować do aplikacji. Przecież samo połączenie i kliknięcie ok powinno mi pozwolić na przeglądanie pakietów i ile mam do zapłacenia. Tymczasem w przypadku aplikacji nie jest to możliwe bo było by możliwe podszywanie się, natomiast nie ma już tego efektu gdy uruchamiane są jakieś usługi