Doładowanie za 50 zł, następnego dnia nie ma pieniędzy?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@andrzej1441 , Ty pewnie zadzwoniłeś na jakiś specjalny, krótki numer, bo odblokowali Ci świąteczny avatarek Emotikon: Mrugający

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21576
  • 62809
  • 860

@Anonim Gdzie twój koteczek mam czerwoną czapeczkę ? Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Anonim Gdzie twój koteczek mam czerwoną czapeczkę ? Emotikon: Mrugający

@ketrasaArtur , jak doładuję @Citi2017  konto, to mi "dorobi". Ja nie umiem sztrykować Emotikon: Język

• 21576
  • 62809
  • 860

@Anonim najwyższy czas na pomponik przynajmniej. Ale jakoś @Citi2017 mało dostępny. Pewnie sporo ma pracy. Widziałem też @byczyn_86  też się zna na rzeczy Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@ketrasaArtur , za sztrykowanie i naszykowanie kocurkowi nakrycia, mogę się odwdzięczyć we Wigilię doładowaniem komuś 14 GB z Flexa. A wiesz, że co się robi wówczas, robi się cały rok? Emotikon: Bardzo szczęśliwy

• 21576
  • 62809
  • 860

@Anonim tak, moi rodzice często o tym wspominali. Ja niedługo będę miał również do przekazania GB, ale niestety po świętach. Chętnych zapraszam na priv Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Anonim tak, moi rodzice często o tym wspominali. Ja niedługo będę miał również do przekazania GB, ale niestety po świętach. Chętnych zapraszam na priv Emotikon: Mrugający

@ketrasaArtur , synu marnotrawny Emotikon: Mrugający, gdyby mi za pierwszym razem wyszło, byłbyś jednym z młodszych moich dzieci i też bym Ci to przekazał Emotikon: Bardzo szczęśliwy