- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego w promocji 2x więcej po doładowaniu są tylko doładowania przez internet?
@jan1napisał(-a)...
Ale ja już napisałem że klient nie ma żadnej alternatywy
...
Zaraz, zaraz, jak to nie ma alternatywy. Ma alternatywę, nikt go nie zmusza do korzystania z promocji więc alternatywą jest nie korzystanie z promocji. Promocja to promocja, ma swoje reguły które musi się zaakceptować, jeśli chce się z niej skorzystać - to transakcja wiązana, jedna transakcja. Nie widzę w tym żadnego przymusu. Jak mi się coś nie podoba to tego nie biorę.
PS. Masz pomysł na lepszą promocję? Bez ograniczeń które Ci przeszkadzają? Zgłoś swój pomysł:
https://nasz.orange.pl/t5/forums/postpage/board-id/Nasz-Orange-Pomysly
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego w promocji 2x więcej po doładowaniu są tylko doładowania przez internet?
@jan1 nie bardzo rozumiem Twoje oburzenie. Jest oferta standardowa. I promocja - coś więcej dla tych którzy zrobią coś więcej . Tak jak teraz - klient abonamentowy może zgarnąć 20 GB z MO. Ale musi posiadać aplikacje, zalogować się odebrać prezent. Operator nie ma obowiązku dawać promocji wszystkim. Tylko tym którzy spełnią jej warunki. I to już od klienta zależy czy załapie się na więcej GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja niesie za sobą jakiś cel i najczęściej jest to popularyzacja korzystania, zainteresowania klienta jakąś usługą.
Mimo wszystko nie rozumiem wzbraniania się przed korzystaniem z konta bankowego. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolek ja się nawet ostatnio do bankowości w telefonie przekonałam. Chodź ślubny zachwycony nie jest.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »