- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Darmowe 10GB w roamingu strefa 1
Z okazji ferii zimowych jest okazja na odebranie 10GB w roamingu strafa 1. Póki co nie da się tego włączyć w MO, ale pewnie to naprawia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912 dzięki za informację. Idealnie przydatne na najbliższy wyjazd 🤗
Jeśli jest potrzeba zachowania pakietu 10 GB w UE na dłużej, to warto przed aktywacją pakietu wydłużyć ważność GB z doładowań. Wówczas po aktywacji 10 GB w UE przyjmuje ważność nie do końca lutego, tylko ważność GB z doładowań. Ja na jednym z numerów mam ważne do 2028 roku 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli ktoś nie wykorzysta tego w roamingu UE, to istotne info - 10 GB wpada do szufladki bonus internetowy za doładowania z datą ważności jak cały pozostały BIZD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10GB trafia do BIZD i do tego 10GB do BIZD UE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Jeśli jest potrzeba zachowania pakietu 10 GB w UE na dłużej, to warto przed aktywacją pakietu wydłużyć ważność GB z doładowań. Wówczas po aktywacji 10 GB w UE przyjmuje ważność nie do końca lutego, tylko ważność GB z doładowań. Ja na jednym z numerów mam ważne do 2028 roku 🤗
Ja już włączyłem pakiet i mam ważny 40 dni. Z ciekawości to jak się wydłuża ważność GB z doładowań że można wydłużyć tę ważność nawet do 2028?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a)Z ciekawości to jak się wydłuża ważność GB z doładowań że można wydłużyć tę ważność nawet do 2028?
Na przykład tak: Mój Orange/ przedłuż ważność środków/ Przedłuż teraz ważność środków o: 365 dni - koszt 29 zł
Operacja kosztująca 29 złotych przedłuży o 365 dni ważność konta na rozmowy wychodzące oraz ważność gigabajtów z BIZD. Można operację przeprowadzić jedna po drugiej więcej razy, ważności będą się kumulować na kolejne lata
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthurnapisał(-a)
@toleknapisał(-a)Z ciekawości to jak się wydłuża ważność GB z doładowań że można wydłużyć tę ważność nawet do 2028?Na przykład tak: Mój Orange/ przedłuż ważność środków/ Przedłuż teraz ważność środków o: 365 dni - koszt 29 zł
Operacja kosztująca 29 złotych przedłuży o 365 dni ważność konta na rozmowy wychodzące oraz ważność gigabajtów z BIZD. Można operację przeprowadzić jedna po drugiej więcej razy, ważności będą się kumulować na kolejne lata
Dzięki! Czyli wydaje się, że te 10GB powinno dać się przedłużyć też po aktywacji pakietu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolek tego nie sprawdzałem. Miałem już wcześniej aktywny na dłuższy czas, więc z automatu pakiet 10 GB ustawił się tak jak ważność GB z doładowań. Ale musi być dodatkowo wydłużona ważność, bo inaczej ustawia się do końca lutego, nawet jak GB z doładowań mają dłuższą ważność, ale bez aktywacji za 29 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Są tutaj dwie sprawy: 10 GB w ramach bonusu za doładowania i 10GB w ramach roamingu UE.
10 GB "krajowych" pomiesza się z innymi w szufladzie BIZD, więc przedłużenie ważności konta po skorzystaniu z promocji przedłuży ich ważność.
Ale jeśli chodzi o przedłużenie 10GB roamingowych, czyli tych z innej szufladki, to już niekoniecznie.
W każdym razie na numerze na którym włączyłem promocję miałem ważność wszystkiego do 2027 r. i taka sama ważność ustawiła się też dla gigabajtów roamingowych
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »