- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czym różnicy się Elastyczny pakiet internetu w wersji jednorazowej od cyklicznej?
IreneuszCD - to po cholerę mi ten kredyt ....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czym różnicy się Elastyczny pakiet internetu w wersji jednorazowej od cyklicznej?
@Hubanapisał(-a)...to po cholerę mi ten kredyt ....
Po to, żeby odpowiednia opcja się włączyła. To nie jest działanie racjonalne, tylko magiczne. Trochę podobne do spluwania przez lewe ramię, z tą tylko różnicą że to działa, a spluwanie niekoniecznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Huba Kredyt do 5 zł to wariant ratunkowy, jeśli chcesz wydłużyć ważność konta na korzystanie z usług, w tym z pakietu internetowego. Nie ma obowiązku spłaty debetu, bo oferta na kartę to nie abonament. Więcej zrozumienia i zainteresowania, a mniej agresji słownej. Polecam poczytać trochę o ofercie na stronie orange.pl/nakarte
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hubanapisał(-a)andrzej1441- tak na spokojnie- czyli mam na koncie 0.23 zł i ważny jeszcze 5 dni i mam
nie doładowywać konta jak zostanie zero dni, bo aktywacja będzie auto....i będę miał kredyt ? i co dalej z tym kredytem, przecież w końcu kiedyś czyli w następnym miesiącu będę musiał i tak doładować i wtedy co, pobierą mi te 5 zł na ten kredyt - bezsensowne?????
Powtórzę
"W lutym jak np. będzie darmowy jednorazowy EPI to go uruchomimy w pierwszym dniu zawieszenia cyklicznego EPI. EPI gwarantuje ważność konta głównego tylko o 1 dzień dłużej niż samo jest ważne. Jakby były środki do odnowienia cyklicznego EPI, to nie skorzystamy nigdy z jednorazowego EPI."
Nawet jak nie będzie darmowego EPI warto sprawdzić jak działa zawieszenie usługi doładowując 5 zł w pierwszym dniu zawieszenia EPI = 0 dniu ważności ujemnych złotówek. Może jest jakiś bug na GB w bonusie za doładowanie.
Kredyt pobiera brakującą kwotę do ceny usługi czyli majac +23 gr zdebetuje konto na - 4, 77 zł.
Nigdy nie ma 100% pewności, że w sposób nieautoryzowany nagle router-modem nie zacznie więcej pobierać danych.
Aktualizacje urządzeń wyłączone?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
andrzej1441 - powiem tak, w Play płaciłem 30 zł miesięcznie - za 30 GB co miesiąc a wykorzystywałem tylko 300 MB reszta przepadała i też było Ok - chociaż trochę wkurzało mnie to, w. Orange dzięki Wam znalazłem ofertę 1 GB za 5 zł miesięcznie i jestem bardzo zadowolony, wiem że da się jeszcze taniej, ale trzeba mieć wiedzę żeby to ogarnąć...
Dziękuję bardzo wszystkim....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Huba u konkurencji też są lub były oferty pasujące do Twoich potrzeb. Jedyne co mogłoby nie pasować przy tak małym transferze to naliczanie co 512 k w tych ofertach a nie co 100 k
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
andrzej1441- tak wiem, przeglądałem są ..np.. Virgin mobile - 4 zł 1 GB po doładowaniu dowolną kwotą ważność na rok .
Fakt mobile - rok ważności konta bez opłat i internet z lejkem, lub pakiet 1 GB za 3 zł..
Aero2 - internet ważny ma rok, z ograniczoną szybkością ale do moich potrzeb mogło by być..
Ale jestem już w Orange i nie będą kombinował .
Poza tym Forum jest gdzie można dopytać co i jak....
Część....
- « Poprzedni
- Następny »