Czy to wszystko co da się wycisnąć przy przeniesieniu z tej karty bez doładowania?

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 15
  • 0

Czy to wszystko co da się wycisnąć przy przeniesieniu z tej karty bez doładowania?

Dzisiaj dostałem kartę sim od kuriera, przeniosłem numer do orange na kartę.

1.Wysłałem sms tak na nr 80290

2.Włączyłem bonus w aplikacji 100gb za zalogowanie do mój orange.

3.Wysłałem sms start na nr 811

po tych zabiegach mam:

#dzwon przez 426dni,odbieraj 519dn

#usługa bez limitu 60dni (internet 850gb w tym 20,36gb w EU)

#minuty/sms/mms nielimitowane przez 60 dni

bonus internetowy za doładowania 506gb ważny 426 dni.

Czy to wszystko co da się wycisnąć z tej karty bez doładowania?

8 ODPOW. 8

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3025
  • 15985
  • 80

Po doładowaniu 15 kolejny NL jednorazowy i potem 15 zł NL cykliczny, tak więc bez limitu do końca roku 😎

• 3
  • 15
  • 0

Nie chce doładowywać, chciałem uzyskać jak najwięcej gb , najdłużej ważnych, będzie to druga karta tylko do internetu.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1543
  • 5

Należy dodać, że są dwie przegrody internet z nolimitu i bonus internetowy za doładowania gdzie weszło te 506gb. I najpierw schodzą GB z bonusu, a dopiero potem z nolimitu. 

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3025
  • 15985
  • 80

Jakie rzeczy są teraz przy przeniesieniu numer na kartę od innego operatora?

@artur912 to ważne, bo NL jest na krócej u @gregmen  i GB przepadną, internet zje bonusowe GB 😃

• 3
  • 15
  • 0

Wcześniej za przeniesienie można było uzyskać 1000gb na rok, teraz tylko 506gb, jednak i tak się cieszę, jeżeli te 506gb skończą się wczesniej , ten numer przeniosę gdzie indziej , a później wrócę 🙂

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1543
  • 5

Nie wiadomo czy dostaniesz drugi raz GB za zgody. 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 76
  • 349
  • 0

@gregmen podobno systemy Orange długo pamiętają takich "skoczków".

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@gregmen za 10 zł możesz jeszcze dostać 60 GB, a kwotę przeznaczyć na przedłużenie GB z doładowań lub dokupienie pakietu NL w promocyjnej cenie.