Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak możliwości doładowania za 5 zł w aplikacji i przez stronę

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19528
  • 56512
  • 768

Informacja o testach wyłączenia doładowania za 5 zł i 25 zł:

https://biuroprasowe.orange.pl/blog/testujemy-doladowania/

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 153
  • 785
  • 5

@Ianus72napisał(-a)

Tak jakby nie można było odwrotnie... Najpierw ankieta, potem wyłączanie...

Kolejny etap... zablokowanie połączeń wychodzących na tydzień a potem ankieta z pytaniem "czy zauważyłeś brak możliwości wykonywania połączeń?" bo może jednak są niepotrzebne?

Myślę @Ianus72 że lepiej im nie podpowiadać, bo jeszcze ktoś uzna to za świetny pomysł.

Też nie rozumiem co mają dać te testy i w ogóle takie zmiany.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1750
  • 7622
  • 61

@Ianus72napisał(-a)

@toleknapisał(-a)

Badanie. Potem ma być ankieta. Nam może się wydawać że taki nominał jest potrzebny. Z drugiej strony co przeszkadza taki nominał. Coś sprawdzają pod wnioski. 

Tak jakby nie można było odwrotnie... Najpierw ankieta, potem wyłączanie...

Kolejny etap... zablokowanie połączeń wychodzących na tydzień a potem ankieta z pytaniem "czy zauważyłeś brak możliwości wykonywania połączeń?" bo może jednak są niepotrzebne?

Niby tak, ale to ankieta w stylu nie co by było gdyby, ale jak oceniasz wprowadzoną zmianę... Tu odpowiedź może być bardziej angażująca (bo chcę żebyście przywrócili doładowanie). No i dwa to można zweryfikować jakie nominały są klienci wybierają zamiast 5zł, a może rezygnują z doładowania elektronicznego i kupują doładowanie 5zł w sklepie, myślę że jest tu jeszcze więcej rzeczy sprawdzane. Wykonywanie połączeń vs nominał doładowania to zbyt skrajne porównanie ale wiem do czego dążysz. 😉