- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości doładowania za 5 zł w aplikacji i przez stronę
Informacja o testach wyłączenia doładowania za 5 zł i 25 zł:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72napisał(-a)Tak jakby nie można było odwrotnie... Najpierw ankieta, potem wyłączanie...
Kolejny etap... zablokowanie połączeń wychodzących na tydzień a potem ankieta z pytaniem "czy zauważyłeś brak możliwości wykonywania połączeń?" bo może jednak są niepotrzebne?
Myślę @Ianus72 że lepiej im nie podpowiadać, bo jeszcze ktoś uzna to za świetny pomysł.
Też nie rozumiem co mają dać te testy i w ogóle takie zmiany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72napisał(-a)
@toleknapisał(-a)Badanie. Potem ma być ankieta. Nam może się wydawać że taki nominał jest potrzebny. Z drugiej strony co przeszkadza taki nominał. Coś sprawdzają pod wnioski.
Tak jakby nie można było odwrotnie... Najpierw ankieta, potem wyłączanie...
Kolejny etap... zablokowanie połączeń wychodzących na tydzień a potem ankieta z pytaniem "czy zauważyłeś brak możliwości wykonywania połączeń?" bo może jednak są niepotrzebne?
Niby tak, ale to ankieta w stylu nie co by było gdyby, ale jak oceniasz wprowadzoną zmianę... Tu odpowiedź może być bardziej angażująca (bo chcę żebyście przywrócili doładowanie). No i dwa to można zweryfikować jakie nominały są klienci wybierają zamiast 5zł, a może rezygnują z doładowania elektronicznego i kupują doładowanie 5zł w sklepie, myślę że jest tu jeszcze więcej rzeczy sprawdzane. Wykonywanie połączeń vs nominał doładowania to zbyt skrajne porównanie ale wiem do czego dążysz. 😉
- « Poprzedni
- Następny »