- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości doładowania za 5 zł w aplikacji i przez stronę
Na pepperze już ktoś znalazł rozwiązanie...
https://www.pepper.pl/promocje/mozliwosc-doladowania-konta-orange-za-5zl-z-bonusem-10gb-895042
w skrócie...
Aby doładować konto za 5zł z bonusem 10GB należy zrobić to poprzez włączenie autodoładowania swojego numeru na stronie doladowania.orange.pl
Jest tam nadal możliwość wybrania nominału 5zł
Pewnie zaraz to załatają ale na razie jest...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72a wiesz jak działają autodoładowania. Owszem jak koś zużywa złotówki to sam promowałem już bardzo dawno temu dla cyklicznego NL za 35 złotych ustawić autodoładowanie 5 zł działające przy kwocie na koncie poniżej 30 zł.
Autodoładowanie 5zł ma także sens, jak spadnie konto np. poniżej 5 zł, gdy np korzystamy z cyklicznego 5G pass za 5 zł.
Poza tym jak około 17:00 doładowałem za 5 zł przez stronę doładowań NJU do tej pory nie otrzymałem 2,5GB. Ciekawe czy około 1.10.2024 dostanę paczkę 25 GB z 300GB.
Również, przynajmniej częściowo, nie działają SMSy informacyjne z 411.
Dla 300GB też można korzystać z autodoładowań, a pilnowanie doładowania polegałoby od ustawienia w zależności od stanu konta warunków doładowania i ich zmienianiu przed autodoładowaniem.To samo można robić dla ekstra 10GB i 20GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Polska napisał(-a)Od dziś usuwamy nominał 5 zł doładowania telefonów na kartę w wybranych kanałach zasileń. Doładowanie kwotą 5 zł będzie nadal możliwe poprzez terminale płatnicze np. w kioskach, na stacjach benzynowych i w pozostałych punktach handlowych, a także w serwisach transakcyjnych większości banków.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rzecznik Orange napisałTo decyzja biznesowa. Testujemy różne rozwiązania marketingowe dotyczące doładowań konta poprzez stronę http://doladowania.orange.pl i w #MójOrange Planujemy zakończyć je w tym miesiącu.
Pojawił się nowy regulamin bonusu 10 GB gdzie min kwota jest 10 zł https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/101072/fa4c47e6-e532-430c-b933-bc76075d68d0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Windowv2Patrzę na właściwości dokumentu i data zmiany to 18.09.2024 09:27:39.
W nagłówku brakuje np. zwrotu: ze zmianami od 16.09.2024 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)@Windowv2Patrzę na właściwości dokumentu i data zmiany to 18.09.2024 09:27:39.
W nagłówku brakuje np. zwrotu: ze zmianami od 16.09.2024 .
W nagłówku nie ma ale jest za to na końcu w punkcie 14.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jeszcze pozostaje sprawa regulaminów starterów zakupionych online lub przez nie aktywowanych..
2. Każdy numer aktywowany za pomocą starterów kupionych online, otrzymuje 20 GB po każdym doładowaniu dokonanym w Mój Orange lub na stronie www.doladowania.orange.pl. Promocja trwa do odwołania
i traktowanie autodoładowania a w szczególności za 5 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)@Ianus72 usługi zdrożały, więc pewnie dlatego brak doładowania za 5 zł😎
Teraz sprawdziłem i poprzez Bank śląski nadal mam opcje doładowania za 5 zł 😎
Owszem przez banki oraz inne sposoby doładowań za 5zł zostały, ale niestety nie dostaje się wtedy 12,5GB, jak w doładowaniach orange i apce, a o to tutaj przecież chodzi!!! 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na AMA pisali, że wróci ten sposób przez apkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I to jest dobra wiadomość. Pytanie tylko, kiedy wróci. Szkoda, że ma AMA nie padło pytanie o datę powrotu doładowań za 5 zł.