- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli nie możesz wysłać SMS-u o treści BONUS pod 80028, to znaczy, że zablokowałeś sobie w telefonie możliwość wysyłania SMS-ów "premium".
W Androidzie 4.2+, ale poniżej 6:
- wejdź w Ustawienia > Aplikacje > SMS/Wiadomości (aplikacja odpowiedzialna za SMS-y) > zmień Wyślij SMS premium na Zapytaj lub Zezwól.
W Androidzie 6 tej opcji najprawdopodobniej nie będzie. W tej sytuacji, należy przełożyć kartę do innego telefonu (najlepiej zwykłego) i z niego wysłać SMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację.
Gacini napisał(-a):
Witam zarejestrowałem swój numer na poczcie w środę a wciąż nie mogę odebrać bonusu.
@Gacini A widziales to https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Na-kart%C4%99/Bonus-za-rejestracj%C4%99-numeru/ta-p/7828
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację.
Gacini napisał(-a):
Tak widziałem, problem jest w tym że ja otrzymałem już smsa zwrotnego o treści "Dziękujemy za rejestrację numeru w orange..." a wciąż nie mogę wysłać Bonusu.
@Gacini Wysłać czy odebrać? A, czy telefon był restartowany?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację.
Takiego smsa dostałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli nie możesz wysłać SMS-u o treści BONUS pod 80028, to znaczy, że zablokowałeś sobie w telefonie możliwość wysyłania SMS-ów "premium".
W Androidzie 4.2+, ale poniżej 6:
- wejdź w Ustawienia > Aplikacje > SMS/Wiadomości (aplikacja odpowiedzialna za SMS-y) > zmień Wyślij SMS premium na Zapytaj lub Zezwól.
W Androidzie 6 tej opcji najprawdopodobniej nie będzie. W tej sytuacji, należy przełożyć kartę do innego telefonu (najlepiej zwykłego) i z niego wysłać SMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację.
Za każdym razem, gdy akceptujesz "rozwiązanie", ktoś może szybko je znaleźć. Na tym opiera się sens istnienia społeczności Nasz Orange. W związku z tym, proszę, wybierz spośród powyższych odpowiedzi jedną, która jest dla Ciebie satysfakcjonująca.
Pozdrawiam
Maciej