Nie można wyświetlić tego widżeta.

Bonus za przeniesienie aktywował sie prawidłowo tylko na 1 numerze z 3

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 466
  • 1871
  • 8

Bonus 1000GB za przeniesienie numeru do Orange na kartę

@ketrasaArturnapisał(-a)

Ostatni moment na aktywację bonusu 1 000 GB za zgody marketingowe.

Od jutra za zgody marketingowe otrzyma się bonus 400 GB.

https://www.orange.pl/omnibook/bonus-za-zgody-w-orange-na-karte-nowa-promocja

Regulamin promocji za przeniesienie numeru wskazuje termin 31 grudnia na wysłanie sms-a ze zgodą. Do tego czasu można uzyskać 1000 GB i riczną ważność konta.

• 466
  • 1871
  • 8

@ketrasaArturnapisał(-a)

@cryptoman44 rok ważności powinno wskoczyć i dla konta głównego złotówkowego na połączenia wychodzące i dla konta GB z doładowań. Jedyna różnica, to konto na połączenia wychodzące na być 1 dzień dłużej niż GB z doładowań.

W tej promocji ważność konta i bonusu za doładowanie ustawia się identycznie. Nie ma jednodniowej różnicy.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19877
  • 57494
  • 783

@Ianus72 mi często wskakuje różnica jednodniowa. Dlatego tak napisałem.

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 19
  • 48
  • 0

Spojrzałem i u mnie wskoczyła taka sama ilość dni. A na drugi numer konsultant nie mógł nic zrobić i poszło drogą reklamacji.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1808
  • 6367
  • 71

@cryptoman44napisał(-a)

Spojrzałem i u mnie wskoczyła taka sama ilość dni. A na drugi numer konsultant nie mógł nic zrobić i poszło drogą reklamacji.

Konsultant zawsze może doładować numer na kwotę 29 zł, aby aktywować przedłużenie o rok.

Inną sprawa. Czy numer spełnia warunki otrzymania bonusu za przeniesienia po wysłaniu SMSa za zgody?

Nigdy nie wiadomo jak historia numeru jest w bazie Orange, aby automatycznie bez problemów aktywował się bonus za przeniesienie.

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 19
  • 48
  • 0

@andrzej1441Numer powinien być OK, ponieważ to nowy starter aktywowany z wysłanym SMS.

Konsultantowi chodziło pewnie o dopisanie 600 GB dodatkowych bo tego też brakuje. Wpadło "tylko" 1.000 GB

Coś im chyba system skrzaczył po prostu. Na mój trzeci numer też poszła reklamacja bo na razie wpadło 400 GB również bez przedłużenia konta. Muszę więc uzbroić się w cierpliwość aż rozpatrzą. Ale tak naprawdę najważniejszy był ten pierwszy do carplaya w aucie 🙂

• 466
  • 1871
  • 8

A już myślałem, że to ogarnęli bo włączałem promocję na dwóch numerach kilka dni temu i poszło od razu 1000GB i rok. Choć tym razem najpierw włączyłem promocję 100 GB za aktywację MO, co dodało mi jeszcze klika dni więcej aktywności konta (najpierw wydłużyło ważność bonusu za doładowanie do 31 dni, a potem ważność konta i tegoż bonusu od tej nowej daty o rok).

Być może ta dodatkowa promocja dająca przez kilka dni 1600 GB spowodowała kolejne zamieszanie?