28-04-2017
15:35
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
28-04-2017
15:35
Witam,
czy istnieje możliwość zablokowania prezentacji własnego numeru? Jak włączam opcję w telefonie, nie chce wykonać żadnego połączenia.
W aplikacji nie ma takiej opcji.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
28-04-2017
15:39
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
28-04-2017
Musisz w pierwszej kolejności skontaktować się z doradcą na czacie lub infolinii z prośbą o dokonanie zleceń na usłudze CLIR. Musi być wyłączona. Potem poproś o włączenie wariantu ruchomego z domyślną prezentacją. Następnie używaj #31# w celu blokady swojego numeru.
Sprawdzić kodem *#31# status usługi, jeśli będzie tam info o jej braku musisz ją aktywować jak wyżej opisałem.
Sprawdzić kodem *#31# status usługi, jeśli będzie tam info o jej braku musisz ją aktywować jak wyżej opisałem.
1 ODPOWIEDŹ 1
28-04-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
28-04-2017
Musisz w pierwszej kolejności skontaktować się z doradcą na czacie lub infolinii z prośbą o dokonanie zleceń na usłudze CLIR. Musi być wyłączona. Potem poproś o włączenie wariantu ruchomego z domyślną prezentacją. Następnie używaj #31# w celu blokady swojego numeru.