- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada na połączenia międzynarodowe w Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
A nie masz zgody na kontakty na email o charakterze obsługowym?
Mam, ale prędzej się diabła spodziewam, niż wszelkich istotnych informacji. Te są najwyraźniej najistotniejsze z pozycji newslettera, bo o niego ciągle zahaczam. Żadnej gazetki elektronicznej nie zamawiałem!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
Ale to nie gazetka 😛
@Piotrekk85, dlaczego tak zaciekle bronisz czegoś, co w skutecznym marketingu jest wykorzystywane ponad stan? Wpisz sobie newsletter-hub.com > http://freshmail.com/domain-information/
Prawdopodobnie trafiłeś na tę stronę internetową za pomocą linku wstawionego do wiadomości e-mail. Ta domena jest używana przez system FreshMail do zarządzania wysyłaniem wiadomości e-mail. FreshMail tworzy, utrzymuje i rozwija system e-mail marketingu, który umożliwia naszym klientom wysyłanie e-maili do subskrybentów zgodnie z prawem i najlepszymi praktykami w marketingu internetowym. FreshMail jest odpowiedzialny za technologię, która działa jako medium dostarczania wiadomości e-mail i biuletynów, ale klienci są odpowiedzialni za ich zawartość i jakość wykorzystywanych baz danych subskrybentów. Gdy tymczasem potwierdzenie zmiany warunków umowy przychodzi listownie. Właśnie dostałem dzisiaj. Dlaczego nie mailem ustanowionym do celów obsługowych? Ja zarządzałem w/w zmianami przez konto i także dla e-faktur oszczędzamy swoje pieniądze (też papier) oraz Puszczę Białowieską. Jestem więc subskrybentem, czy nie? Jeżeli ja zablokuję do celów obsługowych, to tak, jakbym co? Odciął się od operatora?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inna kwestia jak Orange skorzystania z narzędzia zewnętrznego. Owszem najczęściej podana platforma służy do marketingu, ale nie tylko. Komunikat o połączeniach nie ma charakteru marketingowego - nie ma tam żadnej propozycji usług, a jedynie ostrzeżenie.
A co potwierdzenia pisemnego listownie - nie wiem jak teraz, ale jakieś dwa lata temu jak pracowałem jeszcze w Orange można było wysłać ten papierek na maila a nie pocztą tradycyjną. Tylko przeklikanie tego "ustrojstwa" mi zajmowało 10 minut, nie mówiąc o pobraniu dodatkowych zgód od klienta (dla Orange to nie jest zgoda wyżej), więc wiem, że mało osób spośród doradców to stosowało. Jest jeszcze inna zgoda dla tzw. e-dokumentów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, "przesyłanie informacji w formie elektronicznej pozwoli chronić środowisko" to jedyna rzecz, którą akceptuję i ciekawy jestem rozwoju sytuacji po wycofaniu zgody, bo z doświadczenia wiem, że dawna tepsa miała problem z interpretacją objaśnień. Niewiele się zmieniło. Popatrz, jak są rozwinięte i poszerzone zgody w aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ty to widzisz z pozycji eks, a ja niepotrzebny balast do wciskania kitu i jest, jak jest.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »