Aktywacja nowej wersji no-limitu odnawialnego

ROZWIĄZANE

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 610
  • 1219
  • 5

Nawiązując do powyższej dyskusji mam rozumieć, że pod koniec każdego no-limitu odnawialnego, mogę aktywować nową wersję (jaka mi będzie akurat pasować) i to ona zostaje "zapisana", żeby się odnawiać?(masło maślane...hehe)

Pytam w temacie pakietów za 15zł 😉

Miałem za 25zł, żeby mi nie wskoczyło z automatu 31zł, aktywowałem za93zł (dla większego neta).

Teraz mogę klepnąć jakiś za te 15zł pod koniec tego za 93zł???... 🤔

* Wątek wyodrębniony z tematu cuda wianki - zniknęły GB po wyłączeniu usługi cyklicznej za 35 zł - Wiktor

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2978
  • 7832
  • 201

Możesz klepnąć dowolny cykliczny NL i on będzie obowiązywał. Ważność i GB zostaną zsumowane z dotychczasowym. Jednak promocja 15 zł. dotyczy chyba pierwszej aktywacji pakietu, ja już jej w opcjach przedłużenia nie mam, bo skorzystałem wcześniej. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 ODPOW. 7

• 2978
  • 7832
  • 201

Możesz klepnąć dowolny cykliczny NL i on będzie obowiązywał. Ważność i GB zostaną zsumowane z dotychczasowym. Jednak promocja 15 zł. dotyczy chyba pierwszej aktywacji pakietu, ja już jej w opcjach przedłużenia nie mam, bo skorzystałem wcześniej. 

• 610
  • 1219
  • 5

15 złotowych właśnie nigdy nie aktywowałem i dlatego pytałem - nawet się zrymowało haha...

Podsumowując - w przeddzień, lub dla spokojności dwa dni przed odnowieniem obecnego no-limitu za 93zł, aktywuję jeden z pakietów w wersji za 15zł i wszystko ładnie się zsumuje i korzystam z no-limitu przez 30 dni do kolejnej zmiany?... SUPER!!! 🤣😂

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1487
  • 5929
  • 57

@piotrKawiory  dokładnie tak.

• 2978
  • 7832
  • 201

A masz w opcjach przedłużenia obecnego NL pakiety za 15 zł.?

• 610
  • 1219
  • 5

Katani1 - no a jak obecny 93zł za 15zł? 😀
 Myślałem o włączeniu dostępnych na oficjalnej stronie, miesiąc po miesiącu dostępnych pakietów za 15zł 😁

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@piotrKawiory możesz skorzystać z promocji:

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Nawet-10-miesi%C4%99cy-nolimit-w-Orange-na-kart%C4%99-za-15-...

jeśli jeszcze nie aktywowałeś. Mi udało się skorzystać przynajmniej z czterech - pięciu pakietów NL za 15 zł za pakiet. Na różnych numerach różnie wychodzi. Potem aktywujesz sobie dowolny pakiet NL cykliczny po standardowej cenie.

• 2978
  • 7832
  • 201

@piotrKawiorynapisał(-a)

Katani1 - no a jak obecny 93zł za 15zł? 😀
 Myślałem o włączeniu dostępnych na oficjalnej stronie, miesiąc po miesiącu dostępnych pakietów za 15zł 😁

W opcjach przedłużenia powinien być wybór dowolnego cyklicznego NL.