- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nawiązując do powyższej dyskusji mam rozumieć, że pod koniec każdego no-limitu odnawialnego, mogę aktywować nową wersję (jaka mi będzie akurat pasować) i to ona zostaje "zapisana", żeby się odnawiać?(masło maślane...hehe)
Pytam w temacie pakietów za 15zł 😉
Miałem za 25zł, żeby mi nie wskoczyło z automatu 31zł, aktywowałem za93zł (dla większego neta).
Teraz mogę klepnąć jakiś za te 15zł pod koniec tego za 93zł???... 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz klepnąć dowolny cykliczny NL i on będzie obowiązywał. Ważność i GB zostaną zsumowane z dotychczasowym. Jednak promocja 15 zł. dotyczy chyba pierwszej aktywacji pakietu, ja już jej w opcjach przedłużenia nie mam, bo skorzystałem wcześniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz klepnąć dowolny cykliczny NL i on będzie obowiązywał. Ważność i GB zostaną zsumowane z dotychczasowym. Jednak promocja 15 zł. dotyczy chyba pierwszej aktywacji pakietu, ja już jej w opcjach przedłużenia nie mam, bo skorzystałem wcześniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywacja nowej wersji no-limitu odnawialnego
15 złotowych właśnie nigdy nie aktywowałem i dlatego pytałem - nawet się zrymowało haha...
Podsumowując - w przeddzień, lub dla spokojności dwa dni przed odnowieniem obecnego no-limitu za 93zł, aktywuję jeden z pakietów w wersji za 15zł i wszystko ładnie się zsumuje i korzystam z no-limitu przez 30 dni do kolejnej zmiany?... SUPER!!! 🤣😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A masz w opcjach przedłużenia obecnego NL pakiety za 15 zł.?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiory możesz skorzystać z promocji:
jeśli jeszcze nie aktywowałeś. Mi udało się skorzystać przynajmniej z czterech - pięciu pakietów NL za 15 zł za pakiet. Na różnych numerach różnie wychodzi. Potem aktywujesz sobie dowolny pakiet NL cykliczny po standardowej cenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiorynapisał(-a)
Katani1 - no a jak obecny 93zł za 15zł? 😀Myślałem o włączeniu dostępnych na oficjalnej stronie, miesiąc po miesiącu dostępnych pakietów za 15zł 😁
W opcjach przedłużenia powinien być wybór dowolnego cyklicznego NL.