- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam serdecznie.
Chciałbym Was zapytać o dwie rzeczy związane z ofertą na kartę. Konkretniej chodzi mi o pakiet Bez Limitu wraz z 5G passem za 39 PLN/mies.
1. Otóż w ofercie jest przydzielany pakiet GB z usługi bez limitu, oraz pakiet w ramach bonusu za doładowanie. Czy dostępem do 5G jest objęty również pakiet z bonusu? Czy niestety tylko z usługi? Jeżeli jest to ta druga opcja, to w jakiej kolejności się zużywają poszczególne pakiety?
2. Na stronie jest napisane, że po aktywacji w aplikacji Mój Orange przysługuje mi podwojony pakiet GB (20 GB za doładowanie + 2x 20 GB z tytułu usługi Bez Limitu). Czy to podwojenie w usłudze cyklicznej obowiązuje aż do odwołania promocji, czy jest jednak limitowane do kilku odnowień usługi?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ad1) Dostęp do 5G jest objęty wszystkimi pakietami GB. Pakiety GB są zużywane według kolejności:
- GB promocyjne
- GB z doładowań
- GB z pakietu
- Konto złotówkowe
Ad2) Podwojenie GB obowiązuje do odwołania promocji.
Obecnie jest promocja do uruchomienia 5G w ofercie na kartę bez konieczności wykupienia pakietu wspomnianego przez Ciebie. Wystarczy aktywować 5G i można korzystać z pakietu GB z doładowań po potwierdzeniu aktywacji. Ważność usługi 31 dni.
Tu informacje o promocji 5G i sposobie aktywacji:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G w ofercie na kartę + dodatkowy pakiet GB z aplikacji Mój Orange.
@Dominicus121102 te podwojenie GB w bez limitu i 5G, działa do czasu wyłączenia promocji, więc można nawet 2 krotnie to aktywować (od razu na 2 miesiące) 😉
Jeden minus, że najpierw zje ci GB z doładować, tak u mnie to działa, ale tych GB mam mało, to w Styczniu wykorzystam GB z tej promocji 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Super, dzięki za odpowiedź. A wiesz może jak to w końcu jest z tym 5G? Czy obowiązuje ono też w pakiecie z doładowań?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dominicus121102 jak jesteś w zasięgu 5G to z tego pakietu, przy LTE pójdzie z GB bonusowych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ad1) Dostęp do 5G jest objęty wszystkimi pakietami GB. Pakiety GB są zużywane według kolejności:
- GB promocyjne
- GB z doładowań
- GB z pakietu
- Konto złotówkowe
Ad2) Podwojenie GB obowiązuje do odwołania promocji.
Obecnie jest promocja do uruchomienia 5G w ofercie na kartę bez konieczności wykupienia pakietu wspomnianego przez Ciebie. Wystarczy aktywować 5G i można korzystać z pakietu GB z doładowań po potwierdzeniu aktywacji. Ważność usługi 31 dni.
Tu informacje o promocji 5G i sposobie aktywacji: