5 numerów w Orange - czy stały się nieprzydatne?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 198
  • 1958
  • 2

@rbtmnapisał(-a)

Nie rozumiem gdzie nie zostałem zrozumiany? 🙂 Chodzi mi o to, że dziś muszę zadzwonić na 5 różnych numerów i nie mogę wydać 1 zł jak jeszcze do wczoraj, tylko muszę wykupić pakiet na 7 dni za 10 zł! To jest 10 krotny wzrost kosztów za używanie telefonu! Przecież to dramat!

Jeszcze raz, @rbtm zapoznaj się na spokojnie z poradnikiem z mojego pierwszego posta.

Znajdziesz tam sposób na tę obecną sytuację. Nie ma sensu w kolejnym wątku tego wszystkiego przeklejać.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 483
  • 1787
  • 1

@rbtm  ja naprawdę nie rozumiem  co Ty chcesz? , sam sobie tworzysz ten "dramat"

1) piszesz poprzedni  post , że 5 numerów nie potrzebujesz.(twoja decyzja)

2) teraz piszesz że musisz zadzwonić z tych 5 numerów, (a  kto Ciebie zmusza do dzwonienia za 10 zł., przed chwilą ich nie potrzebowałeś)

3) ale nie napisałeś  czy to mają być rozmowy komórkowe ,  czy stacjonarne. Ja też dawno temu miałem 5 numerów , teraz mam tylko 2 i nic nie musiałem,  bo sam decydowałem , co chcę , a czego nie chcę. 

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 11
  • 0

Jeżeli dobrze Cię rozumiem to jeżeli doładuję za 7 zł (minimum) i będę miał na koncie 7 zł i 15 groszy, to mogę włączyć tą usługę, na którą mnie nie stać, ale powiedzmy, że to zadziała i będę miał no limit na 7 dni - czyli wydam 7 zł zamiast 1 zł do niedawna?

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3334
  • 18068
  • 88

@rbtmnapisał(-a)

Jeżeli dobrze Cię rozumiem to jeżeli doładuję za 7 zł (minimum) i będę miał na koncie 7 zł i 15 groszy, to mogę włączyć tą usługę, na którą mnie nie stać, ale powiedzmy, że to zadziała i będę miał no limit na 7 dni - czyli wydam 7 zł zamiast 1 zł do niedawna?

Można wydać nadal 1 zł, pisałem jak i dałem zrzut z usługi !

Jak ci za drogi, to kilku wirtualnych operatorów mamy i jest wybór, nikt cię nie zmusza do przepłacania 😎

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9865
  • 41320
  • 339

@rbtmnapisał(-a)

Tak. Ale nie musisz przecież mieć na koncie 7PLN. Możesz mieć na koncie stale minimalną kwotę i tylko taką wykorzystywać na NL. Plus oczywiście możesz w ogóle nie korzystać z rozmów i SMSów tylko z komunikatorów, wtedy w ogóle wychodzi jeszcze "lepiej" (= taniej niż płaciłeś do tej pory). Wszystko to koledzy już ci napisali. Zresztą poradników, bardzo szczegółowych w tych kwestiach jest na NO mnóstwo.

Zamiast spokojnie je przeczytać, podpytać jeśli coś niejasno napisano, to wpadasz tu z pretensjami do nas tak jakby to od nas, klientów zależały ceny. W dodatku czujesz się urażony mimo iż dostajesz liczne i sensowne rady. Pamiętaj że to ty zwracasz się do nas o pomoc, wypada choć trochę szacunku dla pytanego zachować. Może się opłacić.