- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doładowałem konto kwotą 40 zł, poczekałem aż naliczą mi opłatę promocyjną (35 zł), ale niestety naliczyli mi opłatę za 50 MB internetu, jak to możliwe?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kort1444 miałeś jakieś MB na koncie? Jeśli tak to składaj reklamację, jeśli nie to niestety transfer danych bez aktywnego pakietu to droga rzecz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kort1444 miałeś jakieś MB na koncie? Jeśli tak to składaj reklamację, jeśli nie to niestety transfer danych bez aktywnego pakietu to droga rzecz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
40 złotych za 50 MB internetu?
@Kort1444 za mało informacji podajesz, aby coś więcej podpowiedzieć. Można tylkongdybać.
Jesteś za granicą w UE, poza UE, czy w kraju?
Poza UE, pakiet NL nie zadziała, transmisja danych naliczana jest z kąra głównego.
W UE po aktywacji NL masz pulę GB do rozliczenia w UE, ale nie jest to wielki pakiet, w tej chwili nie pamiętam, około 10 GB. Albo go przekroczyłeś, albo zadziałał FUP, czyli Polityka Uczciwego Korzystania, wtedy rozliczenie GB jest z konta głównego.
W kraju, od czasu doładowania do czasu aktywacji NL, karta SIM była w urządzeniu, które generowało transmisję danych, wtedy rozliczenie idzie z konta głównego.