1 rok za 365 zł.

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 59
  • 103
  • 0

1 rok za 365 zł.

Dzień dobry, posiadam 1 rok za 365 zł, które za miesiąc się skończy,

mogę z poziomu apki zamówić kolejny rok i gotowe. Tu mam pytanie,

czy jak doładuję konto z apki 2x200 zet, gdzie zyskuję podatkowe GB

plus przedłużenie czasu i dopiero uruchomię roczny pakiet, jakiś sms 

jest do tego, nie wiem jaki, zyskam chyba więcej, tak myślę.

Proszę mnie poprawić czy dobrze kombinuję, jeżeli tak to proszę

o potwierdzenie i jaki jest ten SMS by z kasy która jest na koncie

uruchomić roczny pakiet.

Dziękuję.

( po roku kto to wie co się zmieniło w Orange)

----------------------------------

Poprawiono czytelność

Mikołaj

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

1 rok za 365 zł.

Ja bym polecił jednak promocję 9600gb przez rok. Więcej po prostu GB. Pierwszy miesiąc jest darmowy potem można dwa kolejne miesiące mieć za 15 zł. Łącznie wyjdzie 345 zł na rok a do tego nawet 10545 GB.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

1 rok za 365 zł.

@acabar Dobrze kombinujesz. Tylko aktywacje na rok możesz jeszcze wykonać z aplikacji. Na stronie Orange w ofercie na kartę już nie podają informacji o rocznym pakiecie NL. 

Aktywacja GB na rok za 29 zł, to jest SMS o treści START365 na numer 8002. Osobiście to najpierw bym aktywował rok NL, dopiero potem wydłużenie czasu na GB z doładowań. 

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2198
  • 21

1 rok za 365 zł.

@acabar 1. Dobrze kombinujesz z doładowaniami przez aplikację za co są dodatkowe GB za doładowania

2. Roczny pakiet no limit uruchomisz np. przez sms AKT365 na numer 630 - informacja o tym jest na stronie Orange, ale w miejscu niebyt intuicyjnym i wcale niełatwym do znalezienia - sam tego się kiedyś naszukałem 

https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte

usługi bez limitu/ usługi jednorazowe/ zobacz pozostałe usługi jednorazowe bez limitu

3. Następnie możesz - jak napisał @ketrasaArtur - jeśli chcesz, dokonać przedłużenia konta o rok za 29 zł - sms o treści START365 na nr 8002

Ta operacja przedłuży ważność konta głównego o kolejny rok i przedłuży ważność tych GB, które są za doładowania. Ważności konta i GB za doładowania będą takie same. GB za doładowania schodzą przed GB przyznanymi za nolimit 

Obie te usługi: nolimit 365 i przedłużenie konta i GB za doładowania o kolejny rok można włączyć także w Mój Orange 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

1 rok za 365 zł.

Ja bym polecił jednak promocję 9600gb przez rok. Więcej po prostu GB. Pierwszy miesiąc jest darmowy potem można dwa kolejne miesiące mieć za 15 zł. Łącznie wyjdzie 345 zł na rok a do tego nawet 10545 GB.