[1.08.2022] Likwidacja przelewu SMS

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 5
  • 14
  • 0

Zielone nic nie znaczy, bo stare karty z szuflady co kiedyś to miały też są na zielono w MO mimo braku doładowań od paru ładnych lat. System jest ułomny w pokazywaniu tego. Nawet konsultant nie bardzo wie co się stało bo on też ma na zielono. Twierdzi, że w wykazie przecież 4 przelewy poszły, a ja se drugie 5zł 4 razy sam doładowywałem. Sam twierdziłeś wyżej (sądzę, że na podstawie praktycznych doświadczeń i obserwacji systemu), że awaria po stronie operatora na "usługach w likwidacji" jest już nie do cofnięcia przez kogokolwiek.

Moim zdaniem to definitywny koniec ery przelewu. A co proponujesz na ewentualne odszkodowanie we wniosku w postępowaniu reklamacyjnym za utracone prawa nabyte? O co max można by poprosić? RWK dla KG i GB?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 138
  • 384
  • 1

@XYZ26napisał(-a)

odszkodowanie we wniosku w postępowaniu reklamacyjnym za utracone prawa nabyte? O co max można by poprosić? RWK dla KG i GB?

nie poszedł przelew na 5 zł?

rekompensata, ale lepsza od ostatniej promocji „szkoła”, czyli usługa bez limitu przedłużona o 5 dni 

lub włączona 4 dni (według nowych zasad z tym jakimś dniem zerowym) gdy nie masz teraz aktywnych rozmów bez limitu 

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2464
  • 9371
  • 98

Przelewy poszły i natychmiast były cofane.

Taki wyszukany sposób znaleźli na uwalenie usługi?

Tak wyglądają doładowania na numerze z którego szły przelewy SMS.

Doładowanie 10 zł bo uległem info o niesprawdzonej fejkowej promocji 100GB w dodatkowym bonusie (901). Przed doładowaniem 10 zł zakupiłem pakiet za 14 zł.

Schowek_09-11-2026_01.png

A tak wyglądają doładowania na na numerze który otrzymywał przelewy SMS, ale zaraz je cofano:

Schowek_09-11-2026_02docelowy.png

5 zł z autodoładowania poszło na najdłuższy częściowy NL jednorazowy 6.09.2026 późnym wieczorem.

Blik z kolejnym autodoładowaniem zamierzałem potwierdzić po wykorzystaniu przelewu SMS.