- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam serdecznie,
przedłużyem umowę i kazano mi zmienić livebox'a 2.0 na funbox'a 2.0. Jednak po podłączeniu funboxa cały czas miga dioda @(internet). Nie mogę oczywiście wejść na stronę 192.168.1.1. Czy jest coś co mogę zrobić czy to sprawa dla technika?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ostrowin poczytaj to Orange FunBox 2.0 | Orange Polska spróbuj zresetować router przez ten mały otwór z tyłu (zapałką lub wykałaczką wciskając i przytrzymując przez 10 sekund). Jeżeli reset nie pomoże i nie znajdziesz odpowiedzi w artykule to problem jest po stronie łącza internetowego - zrób zgłoszenie przez czat lub telefonicznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ostrowin poczytaj to Orange FunBox 2.0 | Orange Polska spróbuj zresetować router przez ten mały otwór z tyłu (zapałką lub wykałaczką wciskając i przytrzymując przez 10 sekund). Jeżeli reset nie pomoże i nie znajdziesz odpowiedzi w artykule to problem jest po stronie łącza internetowego - zrób zgłoszenie przez czat lub telefonicznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
funbox 2.0 brak dostępu do internetu
@slav72 faktycznie, reset zdał egzamin. Dzieki wielkie!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
funbox 2.0 brak dostępu do internetu
@Ostrowin nie ma za co, od tego tu jesteśmy aby sobie nawzajem pomagać, czasem najprostsza rzecz potrafi usunąć błąd. Powodzenia i dalszego bezproblemowego użytkowania. W razie "w" wpadaj na forum i pytaj, tu zawsze jest ktoś kto spróbuje pomóc 🙂.