- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamiennik funbox 2.0
Witam, przychodzę z pytaniem o jakiś dobry zamiennik routera funbox 2.0, korzystam z neostrady 80/8. Zależy mi głównie na lepszym zasięgu wifi w mieszkaniu, i routerze który będzie wspierał funkcję qos ponieważ borykam się z problemem bufferbloatu i z tego co wiem i odczuwam to funbox 2.0 nie radzi sobie z tym zbyt dobrze. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamiennik funbox 2.0
@pwx06 zerknij na Funbox 2.6. To nowość, ale wifi ma podobno lepsze
https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/Funbox-2-6/m-p/390443
Zalety- za darmo i tak w cenie wynajmu modemu u operatora. Według mnie warto sprawdzić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamiennik funbox 2.0
Nigdzie niestety nie wyczytałem żeby router ten wspierał qos, a na tym akurat zależy mi najbardziej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamiennik funbox 2.0
@pwx06 długi czas jechałem na TPlinku z modemem ADSL. Nigdy nie było problemu i miał szerokie możliwości. Zwróć uwagę na to czy masz ADSL czy VDSL-A
To różnica, ale i takie i takie modemy są dostępne w TPlinku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamiennik funbox 2.0
@Samotnick aleś skąd...trochę jak Yeti, bo nikt nie widział, ale istnieje naprawdę...gdybym miał jeszcze neo, to już bym wymienił...
Będę jutro w salonie, może ujrzę to cudo i jak mawial klasyk...zamkniemy usta niedowiarkom..to jest miś na miarę naszych możliwości i to nie jest nasze ostatnie słowo...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamiennik funbox 2.0
@Samotnick słyszeli. Nawet garść info wyciągnąłem..ale takie bardziej szkoleniowo-ogólne niż z praktyki..
Wiem, że wifia lepsze, że SMART, modem lepszy ( względem parametrów liniowych w stosunku do FB2) i stabilniejszy jest przy problemach z linią...i tyle
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »